9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, October 14, 2010

.::takde kerja cari kerja ada kerja tak buat kerja::.

Hurm.. Pelik tak kenapa aku ada masa hampir setiap hari untuk blogging? di waktu pejabat plak tu. The reason is sebab aku tak berapa ada kerja nak buat kat office sekarang ni. Giler bosan. Rasanya dah macam time mula-mula dulu praktikal plak. Bila takde keje memanglah rasa lapang je dada. Tapi kalau dah datang kerja, takde apa perlu dibuat.. lama-lama bosan gak.. tension pun ada. btol tak? Aku kalau takde kerja ni mulalah rasa mengantuk. Nak tersembam dah rasanya muka dekat keyboard ni. Adoyaiiii...

Nak kata takde kerja langsung, kerja tu ada. cuma yang ada sekarang ni apa lah sangat. Masih dalam process cari idea nak siapkan report mengenai drive-thru dropbox. Disebabkan project tu aku ambil alih kerja Kak Nurul sebelum ni, agak susah sikit nak cari ayat-ayat yang sesuai untuk mengarut dalam report tersebut. Takde kerja lagi ke untuk aku? hurm.. haritu macam banyak sangat listed kerja-kerja yang perlu aku buat. Tapi sekarang macam banyak rilex je nih. Banyak sangat masa terluang pun boring gak. dah nama pun kerja kan.. so.. kena lah ada kerja.. tapi aku? haih~ hurm, maybe sekarang tengah tak banyak project, event, takde benda nak buat tu pasal aku pun tak banyak kerja. Yela event pun dah lepas kan.. event lepas ni entah bile. mungkin tahun depan plak. entahla. tunggu je lah apa perancangan Kak Ain mahupun boss, En Ezham lepas ni. Jangan lepas ni tak menang tangan nak buat kerja sudahla..hihi

Huhhh cepatlah petang........... ngantuk dah ngadap laptop nih...ZzzzZzzzzzzzz


Finger Note : Esok meeting dgn Kak Ain n Andy....gulp~




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers