9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, November 9, 2010

B.O.R.E.D


Bila kerja tak ade, merungut nak kerja.. sampai mengantuk tersengguk-sengguk depan laptop.. tak tahu nak buat apa..

Bila kerja dah melambak… penyakit ‘M’ pulak datang... menjadi-jadi datangnye.. tak ada mood nak buat kerja lah. Kejap lagi lah. Nanti-nanti lah. Esok-esok pun boleh buat lah. Lambat lagi deadline lah… macam-macam alasan lah…

Bila ada kerja, tapi takde mood nak buat kerja.. maka jadinya… boring+mengantuk lor….

Nak bersosial.. tapi IT dah block macam-macam benda sekarang ni. Fesbuk pun dah tak muleh masuk. Cuba lah macam mana pun dia boleh detect jugak. Ada sape-sape yang ada cara lain lagi nak unblock web yang di block tak? heee... Apa masalah sampai gtalk pun dia nak block. Dulu ym.. skrg ade gtalk pun dia tak bagi masuk siot tul. Sudahnye kena chat IM kat gmail (tu pun hampir-hampir di block semalam hishh)

Kalau boleh nak tersembam muka ni dekat keyboard. Haih..nak jek lentok kan kepala ni dekat atas meja dengan beralaskan lengan atau lebih selesa dengan bantal love pemberian Ryna.. akan tetapi… kalau orang lalu sebelah tengok aku tidur di kala office hour ni kan tak enak rasenye.. kan kan..Dahlah tempat aku ni jadi orang lalu lalang kuar masuk. Hadoiiiii…

Maka.. tertulislah blog ini dek tak tertahan akan mata yang terlalu mengantuk. Weh Setan! Ko duk bergayut atas mata aku ni watpe? Budus!!

Oke.. 10minutes more nak lunch… hari ni macam takde mood nak kemana-mana so ajak kak sue tapau je. Plus, pagi tadi dah makan tempe goreng+cekodok pisang. (macih kak sue..) so lunch ni nak makan ape ye? Huh. Mungkin dah nak pms.. so rase takde mood…rasa penat..rasa macam nak marah orang… huarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers