9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, November 1, 2010

-__-

Harini sangat bosan..
Kak Sue tak datang. MC katenye...
Pagi-pagi tadi siapkan draft report  for 'additional payment method, drive-thru dropbox'.
Then email pada Kak Ain beserta update her on MACP case dan Premise @KL Sentral.
Kak Ain suruh write a disappointment letter to Lucid.
Report tanak dalam bentuk essay. Make it in points.
Dia suh google report template.
Masalahnya tak jumpe.
Puas type 'report template', 'simple report', 'sample report' and so on..
tapi..
Dia kuar jugak benda sama..
report macam org nak buat thesis weh...
Aku nak buat simple report je..
Tapi tak jumpe format die..isk..
cane ni...

Surat dah siap. tapi lum send kat Kak Ain.
Report lum edit in points.. surrender.
esok-esoklah tengok ngee~
So bored... terlelap2 je...
-__-
Kalau ada kak sue leh gak chat gtalk..
nak tulih blog pun macam tak ade ape nak kongsi..not in mood yet.
post entri ni pun sebab dah tak tahan bosan+mengantuk
Malu sampai A.Zali pasan ak terlelap dowh.. hampeh~

Ok sudah time..
Belum zohor..
gi surau ade gak pekdahnye.
solat, segar sket mate..
ngee~

Ok bubye~

2 comments:

putribongsu said...

time nak ngumpat je nama aku ko sebut ek?
selamba la war-war kan...sengal

MAIZATUL AKMA said...

muahahaha...
erk. kantoi sudeh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers