9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Sunday, January 16, 2011

INDUCTION: 2nd week of Atkins – Banyak kantoi!!

Salam.

Err.. hai.. apa khabar u ols hrni?err.. dengan rasa bersalah pada diri sendiri I menaip entry ini.. Dengan rasa kesal teramat sangat I post jugak entry ini.. Dengan harapan moga I sedar akan kesilapan diri yang nak tak nak terpaksa I maafkan..T_T..

I have done my 1st week of Atkins I janji nak post entry seminggu sekali je kan (update menus), so kali ni nak listkan menu I for the whole 1 week ni hehe. Plus, I perlu membuat pengakuan sebab rasa bersalah yang amat sangat..T_T..

Eh sebelum tu I nak update menu I untuk minggu ini.. What are they?


MONDAY
Breakfast     :     Half Boiled Egg
Lunch          :     Ayam goreng berempah + Sayur kobis goreng
Dinner         :     I tak makan oke..


TUESDAY       
Breakfast    :     Telur Separuh Masak
Lunch         :     Okay!!! I mengaku I salah!!! I 'ter' makan MEKDI oke!! ye.. I ulang.. Mekdi!!!                        uuuwwwwaaaaaaaaaaa...! I makan prosperity ayam!!!! uuwaaaa.....
Dinner        :     Tak ingatlah makan apa...T_T

WEDNESDAY
Breakfast  :     Telur sparuh masak
Lunch       :     Ayam goreng 3 ketul + telur dadar
Dinner      :     Ayam goreng 3 ketul


THURSDAY
Breakfast   : Telur+ayam grg 2 ketul
Lunch        : Ikan talapia sambal + sawi goreng + tauhu sumbat + kentang goreng sambal
Dinner       : Tak ingat jugakkkk..T_T


FRIDAY     
Breakfast    :   Telur Separuh Masak
Lunch         :   Sayur kangkung goreng + ikan goreng
Dinner        :   Tauhu Sumbat!!!! (I baru tahu tak boleh makan oke!!) 


SATURDAY
Breakfast    :  Tak breakfast sebab pentingkan tidur...@_@
Lunch         :  Ayam goreng + Sayur kangkung goreng 
Dinner        :  Sate!!!!!!!!


SUNDAY
Breakfast    :  Tidur..T_T
Lunch         :  Sardin + Bayam goreng + Telur Hancur 
Dinner        :  Sardin
Dah tanak cakap banyak sebab minggu ni banyak kantoi! menci! 


**Dah dua minggu ni I pening kepala je... kenapa ek? adakah kena mengena dengan atkins?T_T

6 comments:

eina said...

hye my... kite pon tgh try atkins, br 2 hari, dah kantoi... rs guilty sgt... leh lax sblm kantoi 2, siap timbang dlu... ;p trn 1kg... induction pn xlepas lg... dh 2weeks ek my folo diet nie? bpe kg dh turun? ble my kantoi, industion 2 stat @ day 1 balik x?huhuhuuu

putribongsu said...

wahhh siap makan prosperity. bila org ajak takmo pegi...!!
HEntikan je lah diet cam gini...mcm terseksa je.. cuba cara lain pulak.

Yg ikhlas, putribongsu

mynameismy said...

eina: hye eina! welkam to da club hehe... ha'ah dah dua minggu. my timbang mase sblm start je. pastu dah rasa nk timbang blk baru my timbang sbb takut nnti kecewa tak turun/xturun byk hehe. but bak kate dzul better ukur lilit pinggang dr timbang..;) ha'ah klu kantoi my start blk. start blk tu sambung je terus smpai sebulan ke hehe.. smpai betul2 rs selesa n ade penurunan..br pikir lgkah seterusnya hehe.selamat beratkins ya!

mynameismy said...

putribongsu: isk.. prosperity... dipaksa dan terpaksa..T_T... sbb tu time tghari tamo jejak kl sntral..T_T.. mase mkn tu kamu mc dua hari lorhhhh...

haha.. terseksa..? a bit la... but nak cuba sampai sebulan....!hehe..

Mr. Swift said...

Prosperity kut. Yummy!
:)

mynameismy said...

ngee~..... bukan slalu ade..;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers