9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Sunday, January 2, 2011

Selamat Datang 2011!

Salam all! 

Pertamanya, Sejuta Tahniah diucapkan kepada skuad bola sepak Malaysia yang telah berjaya memenangi piala AFF Suzuki! Wah. sangat teruja tengok they all main haritu sampai sanggup tak keluar makan haha (tapi lepas habis perlawanan keluar makan bedal sate 10 cucuk hehe)

Keduanya, Happy New Year! azam baru? owh rasanya azam baru patut ditanamkan masa Tahun Baru Hijrah hari tu huhu. So, tiada apa-apa yang menarik pun sekadar bertambah lagi setahun tahun masihi..;) Cuma, tahun ini ada perkara yang ingin dicapai.. tidak kira daripada segi kerjaya mahupun untuk diri sendiri. InsyaAllah.. akan cuba yang terbaik..^_^

Ketiganya, I'm just back from segamat petang tadi! yeehaaa.. Alhamdullillah.. segalanya berjalan dengan lancar. My mom and dad dapat cucu baru huhu! Anak abang aku yang sulung. Diberi nama Kasih Alya...ececece.. nama kelass gitu...;P so, semalam ada majlis cukur jambul dia la tuh.. dan... errr... hehe. penat seh satu badan. abes majlis petang tu kami bertungkus lumus mengemas selepas jiran tetangga pulang. diorang dah tolong-tolong sepanjang majlis.. selebihnya, kami adik-beradiklah yang settlekan.. huhu. Malam tadi memang flat giler. ditambah pula I baru baik demam. ye.. demam oke.. sisa-sisa batuk masih ada lagi ni. Khamis haritu la demamnye. tak pasal-pasal dapat MC. So, bercutilah aku sempena kemenangan skuad bolasepak Mesia.. kebetulan. haha. apepun yang penting, majlis telah pun selesai.. Alhamdulillah...;) Moga segala-galanya baik-baik sahaja lepas ni..InsyaAllah..

Seterusnya..? Esok mula bekerja kembali! hari pertama di tahun 2011. owh.. macam-macam yang menanti. brochure..calendar belum settle lagi ni. TNI..Appraisal.. whoooaaa..... Will be confirmed on February (InsyaAllah).. semoga memperoleh improvement dalam kerjaya. chaiyok my! 

Last but not least.. Seperti dijanjikan.. I'll start my Atkins tomorrow!!! first time in the first week of 2011!!... Petang tadi sempat pergi shopping sebentar..! berbekalkan list yang nak dibeli... hasilnya.....
taraaaa!!!!
hehe.. I hope tomorrow I rajin nak masak oke!!! Come on my! u can do it!!
InsyaAllah....^_^

Till then!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers