9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, March 5, 2011

contest : makan paling comot!

Sebelum tidur nak join contest anjuran belog ini dulu.. Baru teringat ada simpanan gambar anak buah sedang makan kek dengan mulut yang comot hehe


Nak menang kena ikut syarat. Yang pertama kena follow kedua-dua blog kepunyaan penganjur iaitu 'bila gambar bercerita' dan 'Aku, Dia dan Cinta Hatiku'. okay DONE!! tak pecaye? sila tengok bukti..;P
I'm in RED box
Okay dah boleh teruskan? hehe... Next, tepekkan banner contest kat entry ini. dan link kan ke entry contest.. done! tak pecaye sila kelik banner di atas..;P

gambar yang dipertaruhkan?
.
.
.
.
Taraaaa!!
.
.
.
Anak buah saya Mohd Haikal!!!
Disebabkan belum berkahwin maka shaye terpaksa menggunakan anak buah sebagai pelakon utama..;) hehe


Last but not least.. tag kawan-kawan? Nak tag oke tanak tag pun oke.. but i choose to tag!



.......

itu saja buat setakat ini...
sebab...
mata dah ngantuk...=__=
.
.
.
Ops! sebelum terlupa nak hantar url entry ini kepada pihak penganjur..;)

p/s: sila umumkan shaye sebagai winner! hehe...;P

4 comments:

KuLiN said...

kak my~! anda ditag! tgk belog saya,contest giveaway kak lulu =) jom join ^_^

mas.saari said...

terima kasih sudi join contest ni..

good luck ya!!

Cik Sue said...

pengadil dtg jengah....he3 =D

mynameismy said...

@mas

same2!;)

@cik cue

heee.. sy nk menang!;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers