9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, March 29, 2011

dah collect tiket nak pergi ABPBH!

Masih dalam mood kurang sihat. Uhuk uhuk… srotttt…sroottttt… pening pale seh… Tade ubat nak makan sebab tak pergi klinik heee… takut pun ye.. malas pun ye… Dulu an mase My masih di bawah ketiak mak, kalau sakit ke klinik mesti nak mak masuk sekali. Tak tahu lah kenapa, kalau tade mak memang berat sangat nak masuk jumpa doc..T_T Tapi lepas dah merantau sana sini.. tanpa mak.. terpaksa lah memberanikan diri masuk sorang2… tu pun dulu mula2, mintak tlg kawan yang teman masuk sekali.. tp sekarang.. bila sakit gi klinik sorang2… sape plak yang nak teman an an… isk.. Tu yang bila tak bape sihat macam ni malas sket nak ke klinik heeee…

Oke.. entry ni bukan nak stori mori pasal sakit hoke. Sakit-sakit My pun masih berkesempatan ke Balai Berita NSTP sebentar tadi di Jalan Riong, Bangsar. Dah lah gi sorang2 nasib baik senang nak cari.. fewhhhh.. Parking kat luar n tanya pada pak guard hala tuju ke office Berita Harian… Dengan jayanya berjumpa dengan si santek, Cik Rose person yang incharge for ABPBH.
Taraaaaaa!!!
Last week My ada story mori yang My menang ticket VIP ke malam Anugerah Bintang Popular 2010 an an…tengok entry INI. So, there it is…..!!!! eksaited giler oke. Dapat call je haritu terus booking incik buah hati supaya hadir sama ke majlis tersebut!! Boleh ke tak boleh ke.. mesti boleh!!! Tak kire…hehe

Giler batak My ni. fine memang pun. Bukan selalu dapat peluang2 macam ni oke..;P hehe.. Tak sia-sia My masuk peraduan tu hoke! Rose cakap suruh datang sebab tu VIP seat (depan), kalau tak datang nanti nampak sangat dalam tibi seat tu kosong..;P Kalau tak datang suruh orang lain ganti. Erk… memang tak lah. Sebab My memang nak pergi!!! **tolonglah jangan ada aral yang melintang…T_T

Alamak~ nak pergi tapi ada masalah! Nak pakai baju apa? Kasut apa? coach ape? Make up macam mana? Hamik kauuu… betul2 batak hoke.. Yela, dapat pun seat VIP kenalah pakai ikut tema kan.. kalau datang pakai ala-ala lari tema gitew nanti jadi kontrobesi plak kat paper muka depan… **dah lah batak perasan plak tuh…-,-'

Tapi, tetap kena pikir apa nak buat dengan penampilan.. tema moden klasik… hurm……*thinking


Lagi info pasal pemenang kelik SINI!

10 comments:

Ujang9897 said...

bagi je sini tiket tu..grrrrrrrr

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

nak jugakkk! :(

mynameismy said...

@Ujang9897

agagagaga.. jeles..;P

mynameismy said...

@♥.::cintabunga™blogspot::.♥

hehehe.. gi la BH try mintak klu dpt hehe

Izyan Masri said...

WAAH TIDAK.BESTNYA.NAK JELES BOLEH :D

s.u.h.a said...

wah. best.

mynameismy said...

@Izyan Masri

dialu2kan..heheh

mynameismy said...

@s.u.h.a

syiok habesss...^_^

... said...

as salam..
wah!
akak! beruntungnya!
hoho~
ada lagi ke tu?
nak~~

=p

mynameismy said...

@...

hehe.. ade 2 je tiket tu..;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers