9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU

Bro Ben buat segmen!!
Syarat-syaratnya?? haruslah blogger baru yang mempunyai follower 500 dan ke bawah. Follower My setakat ini baru 191 so bermakna My masih mentah dan baru! jadi, harus join!!!cekidauttt!


Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ... Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) ..
Oke. My pilih gambar ini hehe.


tajuk :  GEGAR BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini  .. 
Title done!, link------> kelik SINI


Kemudian , bagitau kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ?
Kenapa? sebab masa ni Bro Ben macam comel sangat… haha.. macam dak terencat pun ada…heeeee jangan mare. gambar dari entri INI

Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger ..
Dulu mula-mula My jadi blogger sebab My nak abadikan kisah-kisah hidup dan memori segala ke dalam blog je. Kira macam diary la an an. Tapi beberapa bulan kebelakangan My realize, banyak benda yang My boleh dapat daripada berblog rather than catat segala memori hidup. My boleh dapat networking, friends, knowledge yang My tak pernah dapat.. dan kalau kita lebih pandai boleh earn money dengan berblog! Tapi untuk itu, My masih sangat-sangat mentah. My masih mencari identity diri sendiri.. My masih mencari di mana kekuatan dan kelemahan My… Kalau boleh, satu hari nanti.. bila orang sebut nama My.. orang akan kenal… dialah pemilik blog bernama My Life’s Story Blog ini…^_^ *berangan lebey

Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..
Sejak My rajin berbelog walking My kenal ramai blogger ngetop dari segala pelusuk Mesia. Tapi My je lah kenal diorang, diorang tak kenal My pun…T_T Dan sejak My mengenali mereka-mereka tu, hari-hari My akan membaca entry terlatest mereka. Dan tidak akan keberatan untuk sedekahkan kelik pada iklan-iklan yang ada sebagai kredit untuk entri-entri terbaik dari mereka! Kalau punya waktu dan rasa tak menyibuk My akan tinggalkan komen.. if not.. jadi silent reader je lah.. heee…


Blog-blog wajib My akan masuk adalah seperti yang ada di bloglist My seblah ni. They are Ben Ashaari, Yuyu Zulaikha, Ujang, Yana, Cik EpalQaseh, Sunah, Adi Budika, Hanis Zalikha, Nani Rostam, Faizal Fredley, Mat Gebu, Nisa KayBro Framestome, Cik BulatIzamir Ridzwan, Nazirul Hazwan dan akan bertambah lagi hari ke hari!! ^_^


Ok done!! jom hantar url ni! hehe. Nak join kelik SINI oke...^_^

53 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

homaigoddd! My selalu bace belog yuyu?? terharuuuuu! T_T

mynameismy said...

@Yuyu Zulaikha

erk.. iyelah dak comel... hari2 oke! ^_^

Faztee Danisha said...

dtg jenguk dan folo sini balik...seksanya nak msuk blog ni td..syik kuar ikln tu..kan dh kene tekan

lenloy said...

Dari blog encik Ben...salam kenal..semoga berjaya dalam dunia blog

rizaros said...

jom GEGAR..........
salam pkenalan.. jom follow blog sy jgak untuk semangat sy dlm bblog.. heheh :)rizaros.blogspot.com...

Fuuyooh said...

salam kenal.. Datang dari blog abg ben.. hehe

mynameismy said...

@Faztee Danisha

tenkiu!! ala pe slhnye tlg tekan..;P

mynameismy said...

@lenloy

terima kaseh!!;)

ezumie esbarisma said...

salam singgah balik ^_^

mynameismy said...

@Fuuyoh

tenks ya!!

Bib Abdul Hamid said...

tq!!

mynameismy said...

@ezumie esbarisma

hehe tenkiu!

MuMMy CHoMell said...

Salam Kenal My..

Nnt selalu2 lah dtg umah MC ye...(^_^)

kayyana said...

singgah gegar di sini... jemput gegar blog me okeh.

fashah84 said...

salam ziarah..

semoga maju dlm dunia blogging ni...

Qaseh dalia adelia said...

terharunye ... ada jugak org bace blog qaseh wpun tak setanding dgn abg ben n yuyu huhu .. tq sis

faraa halim said...

singgah dri blog bg ben :))

mynameismy said...

@MuMMy CHoMell

hye MC! oke!!

mynameismy said...

@kayyana

will do!;)

mynameismy said...

@fashah84

tenks sgt2!!

mynameismy said...

@Qaseh dalia adelia

most welkam syg!;)

mynameismy said...

@faraa halim

tenkiu!!;)

Sunah Mohammad said...

baru nak mengenali pengunjung setia nehhhhh...:p

thanks sayang!

mynameismy said...

@Sunah Mohammad

Sunah dtg!!! tenks!!!^_^

aniswany said...

folo you dear ;) may success in your blogging world ;))

mama tims said...

kunjugan balas..tq singgah..sama2 kita gegar blog..

pRiNCe said...

SELMAT BERKENalan..
dtang dari blog bro ben....
saya pun newbiee gak...
tapi tak dapat join...
jom jadi member nak?

shah said...

nak bebel jugak ni
bebebebebebel

hihi


i follow

mynameismy said...

@aniswany

tenkiu!^_^

mynameismy said...

@mama tims

hehe!ho ye ho yeh!

mynameismy said...

@pRiNCe

let be friend!^_^

Erra Kyra said...

HAI HAJIEMEMASHITE!!
kawan baru dr segmen abg ben...

KENAL KITE TAK?

MESTI TAK KENAL..
SEBAB TU saya DATANG NI..NAK BERKENALAN....^^

im follow u..can U?=D

http://errakyra.blogspot.com

cEmpAkA BirU said...

Haiii..salam kenalll

Suker giler gambar kamu pilih tu

Haha...teruja tgk muka ben si comel

lalalala~

mynameismy said...

@Erra Kyra

dah folo kamu!;)

mynameismy said...

@cEmpAkA BirU

hehehe kan kan....

nikaviolet said...

hye...salam perkenalan....
dtg dri blog abg ben....
follow awk nie..
hepi blogging yea...
jom jenguk blog saya pulak..

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

mynameismy said...

@nikaviolet

hello. dah folo kamu!;)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bhlas kunjungan...:)

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

risa said...

sayang...thanks datang my blog ye..semoga terus jadi blogger yg maju jaya..keep in touch dear!

nadiemsharmz said...

mai balas kunjungan....suke belog nih!..nti ceq mai lagi naaaa

Dda Ly said...

hehehe 'abang ben mcm terencat..'heheh slumberr jek..:P
anyway,nice entry dear..

meh ke rumah..
~Addina Dania sayangku~
keep in touch ye..♥♥♥

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

Faizal Fredley said...

chopppppppppp........hhehehe..selamat berkenala..saya pon blogger baru...

Cikin said...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

Hazrina Erin said...

mari berkenalan^^

jom singgah (:
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

mynameismy said...

hai semua!!!

@Faizal Fredley
blogger br??? erk boleh belahhh..;P

Zue Cancer said...

datang singgah ke blog kamu :) rajin2 berblog ok

mungelily said...

"eh ader org singgah blog ni?"
heheh yeaaa sy singgahh...sngt menarik..mcm ketuk pintu umah jer rase..then dpt suprisee heee
btw,,nice to meet u!
http://lilyecah.blogspot.com/

mynameismy said...

@Zue Cancer

tenks zue!;)

mynameismy said...

@mungelily

hehe..comel an an..;P tenkiu ya!;)

gadis melayu said...

thanks sbb sudi singgah and follow blog atia.. salam perkenalan.. atia follow balik.. btw nice blog.. huhuhu..^_^

mynameismy said...

@gadis melayu

hehe tenks jugak!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers