9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, March 23, 2011

Out for Cardiopulmonary Resuscitation a.k.a CPR Training

ihsan google
Kalau sebut Cardiopulmonary resuscitation konpem2 lah y'ols ramai yang tak tahu an an.. Kalau My sebut CPR... Wallaweh sume laju angkat tangan sambil jerit ‘saya tawu saya tawu!!’ lagi-lagi si ujang.. dia kan pakar bidang-bidang ni…;P (jangan mare yaaa…-.-‘)

Erk tade ape pun nak cakap just drop a short and simple entry sebab My nak gi training ni. so seharian takkan ada kat office. Gi training ape? Training CPR laa… My tak tahu lah y’ols ada tak gi training macam nie but rasanya almost anybody yang bekerja in building, office macam My ni kena attend kot training ni.

Dan sesiapa yang ada certificate CPR ni.. once it really happen kat salah sorang officemate y’ols…contohnya sesak nafas then  y’ols tak bagi pertolongan CPR maka y’ols akan dipertanggungjawabkan kalau pape jadi pada dia.
(correct me if I’m wrong oke)

Oklah nak chow dah. More info pasal CPR kelik SINI oke..^_^

Till then!

1 comment:

Nur Hanani said...

oh ye ke..saya ada sijil CPR..tapi takut nak applykan.. :)

Entri Terkini: 3D animasi kereta kebal oleh pelajarku..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers