9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, June 1, 2011

Asmara bukan untuk Zaliya... Zaliya bukan untuk Asmara.....

Masih sedih terkesan dek kerana ending Asmara II yang tidak seperti yang diharapkan....sob.. sob.. Tapi bagi My, ia tetap pengakhiran yang baik.. 

Apa yang My bayangkan adalah.. Melati mati semasa deliver baby.. Lepas tu Asmara happily ever after dengan Zaliya...-.-'

Yela, bese macam tu la ending citer kan kan.. heee~ Tapi endingnya, Asmara dan Zaliya terpaksa berkorban mengorbankan cinta mereka demi kehidupan baru yang Asmara dah miliki. Zaliya membuat keputusan untuk terbang ke US memulakan kehidupan baru di sana.. Baginya, kehidupannya bukan lagi di Malaysia.. Bukan lagi di sisi Asmara mahupun Adam.. dia harus melupakan semuanya...

ah sakitnyeeee... (suweeettt kan My mendalami kisah ini dengan penuh penghayatan...-.-')

Bagi My, endingnya not too bad. Yela instead of mematikan heroin kedua (Melati), sekali sekala kena bagi heroin utama berkorban. Asyik heroin je menang kan.. ha kali ni bagi lebih menyayat hati pabila mereka terpaksa menahan kesakitan kerana tidak dapat bersama... sob sob..

hamik kauu meleleh air mata den tengok malam tadi...T_T

Eleh ni konpom ade Asmara III nih..;D citernya nanti mesti Zaliya balik semula ke Mesia setelah beberapa tahun.. pastu baru Melati mati.. makanya Asmara diciptakan untuk Zaliya, dan Zaliya sebenarnya diciptakan untuk Asmara.. hoyeh... -.-'

Eh dah dah.. gi keje la! pengaruh tibi tol....-.-'

**Layan Nora Elena plak kul 7-8pm!! besh gak tuh.. tapi kdg2 tak berkesempatan sebab balik keje kan.. heee takpe2 tengok kat tonton.my..;D

ok bai..;D

16 comments:

cik pulau said...

tu la kan... tak puas hati dgn ending...
tapi actually.. not bad la jugak..hehe..
cik pulau mala tadi terus wat entry.. hahah..
giler kental..^^,

pena rozie said...

No komen sbb tak pernah tengok. hi..hi..hi...

zie said...

sokong2..hehehe suka ending mcm 2 wlpon agak sadis bila diorg xbersama..sob3

Eika Arysha said...

haah...tol tu my..
eika ingat ending dia nnti,asmara akan bersama zaliya...tapi x...
sedih sgt2 semalam tgok..sobsobsob

mas saari said...

ending yg di luar jangkaan...hehehee

mynameismy said...

@cik pulau

kan kan. klu ending happy je pun xelok gak..;D

mynameismy said...

@pena rozie

haha. rugi la tak tengok..;D

mynameismy said...

@zie

kan kan...?;)

mynameismy said...

@Eika Arysha

huuu mesti airmate mencurah2 ni...;D

mynameismy said...

@mas saari

tawu xpe kak.. isk isk

Gee said...

huhu tgk jugak...suka sgt ayat last ending die tu..huhuhu

Sunah Mohammad said...

alamak, tak tengok so takleh komen... :p

darkbatman said...

smlm dh episod lastkan.. mesti sume teruja..kehkehkeh

Qaseh dalia adelia said...

sob2.. hehe .. ending yg xbhgia ..papepun sorg harus berkorban

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

samala kiter my tak sompat al maklum kejaaa cam ner nak kejar kan...kan

nazirulhazwan~ said...

da agak da, mesti ramai nanges, hahaha
lagi2 part kat spital, "zalia da mati, cik suhana kim salam, die terpakse ke US".hahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers