9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, June 11, 2011

Dah post hadiah pemenang-pemenang Giveaway

Hello hello... selamat hari berhujung minggu huhu. Mood sedang menonton perlawanan akhir Piala FA antara Kelantan dan Terengganu...

My Neutral. Sape-sape menang pun My suka haha..

Oke.. baru nak post entry since semalam. Biasalah dah biasa hujung minggu pack dengan aktiviti and tak berapa nak hapdet jadinya bila hari-hari macam ni bila tak buat apa-apa rasa malas pulak nak berblogging hehe.

Jadi sambil melayan bola yang kecoh dengan laser, mercun segala My post entry ini untuk tatapan peminat sekalian..

ptuihh.. sape feminat tuh..-.-'

Oke la okela. just nak bagitahu semalam balik keje My dah pos dah hadiah-hadiah pemenang GA My bulan lepas. Sorry sangat-sangat kat y'ols yang berkenaan tuh sebab My busy tak de masa nak ke post office untuk pos...-.-'

So, semalam juga My packing segala hadiah dan terus ke post office kat jusco yang bukak sampai malam tu n post hadiah-hadiah korang. Senarai nama pemenang boleh rujuk kat SINI oke..
So, kepada yang berkenaan kalau hadiah dah dampai please let me knoe oke..;) sorry lah hadiah tak seberapa... harap korang suka...

that's all!! babai.

minit ke 80 --> GOoooooLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!

2 comments:

mas saari said...

biasalah my...
kalau buat GA atau contest ni memang susah nak pos hadiah cepat! nak maklumat pemenang tu yg lambat..

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

TQ Kak My :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers