9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, June 25, 2011

GOING TO BE DIGI'an!!!!

Hello readers!!

Oke fine since lately ni My jarang hapdet entry + belogwalking makanya traffic yang rendah semakin rendah.. T_T... mahap incik belog... 

Bukanlah sebab malas. bukanlah sebab tak sudi. bukanlah sebab tak rindu... sob sob..

Tapi dek kerana kekangan waktu.. ditambah busy dengan kerja recently makanya My hanya sempat curi-curi masa berbelog mana yang boleh...T_T

Hari ni walaupun tak bekerja but still.. My tak online daripada pagi tadi. Sebabnya? Pagi-pagi dah bangun untuk ke Celcom Centre bagi menyetelkan masalah bil yang melambung tinggi ke awan!! grrr... 
Sepertimana yang pernah My kongsikan di ENTRY INI, makanya hari ni My terus straight mengadap diorang untuk bertanyakan hal berkenaan bil. Sadly, diorang tak boleh bagi itemised bil on the spot. Kena tunggu lagi 5-7 hari. demmm... Malas nak serabutkan kepala otak yang dah serabut My bayar je all bill amounts until to date. RM300++... clear semua hutang di Celcom 'terchenta' tu...

Untuk membalas dendam dengan Celcom yang sistem lembab macam siput vavi My ke Digi Centre untuk switched account. meaning that still guna number Celcom but tukar talian ke Digi. Dah pakat dengan enchek tunang. Dah lebih 3 tahun setia dengan Celcom tapi asyik terkena je. Makanya harini tak mahu bagi peluang lagi! kita tukar terus!! Dah settle. Tapi kena tunggu 2/3 hari bekerja untuk talian digi aktif. So, kena guna talian Celcom buat sementara waktu.. Tak sabar rasanya nak tunggu!
Lepas settle urusan pertukaran talian di Digi Centre Time Square My ke Datuk Keramat menghadiri majlis perkahwinan seorang kawan.. Kurang sejam lepak dan berphoto shooting My berangkat ke Pertama dok repair henpon. Di suruhnya tunggu 2 jam.. Dah 2 jam tak siap lagi tambah sejam lagi...-.-'.. Punyalah penat My harini... Sempat gak lelap mata kurang setengah jam kat surau...-.-'... Sudahnya sampai rumah pukul 8 malam....

Sampai rumah My terus mandi-mandi dan bersiap. ke mana? Sekarang dah kat Cheras, kat rumah pakcik. Mak abah datang sini hehe. Siang tadi diorang gi hantar pengantin kat Shah Alam so singgah lepak kL tido satu malam. So, kiran My melawat mak abah kat sini la hehe..

Giler penat badan... tapi mampu lagi type entry ni.. sebab rindu sangat..T_T

ok lah... tu je nak bebel..;D babai!


footnote: oh ye sblm terlupa My nak introduce seorang kawan baik yang baru berjinak-jinak dengan dunia belog, Amira Nadia...;) She's my best friend since form 1. Sampai sekarang masih berhubung malah selalu berjumpa. Gathering dengan Abang Ben beberapa bulan lalu dia ada ikut sama..;) jom jengah ke belog beliau beri tunjuk ajar... My suh start buat entry [un dia tatao lagi..-.-' takpe2 nanti I ajar u ye sayang..;D

meh support kawan blogger baru kita di SINI..;)

thanks y'ols...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers