9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, June 20, 2011

Kata perbandingan | Banyak2 binatang kenapa mesti babitkan nama aku???? serius tak faham!!

Sedap-sedap jer korang kata bodoh cm lembu ye ?!! ingat aku sekor je ke yang bodoh tak sekolah ? Tu banyak jer binatang lain tak pergi sekolah apsal tak kata bodoh cm kambing ker ayam ker...

 Ikut suka aku la nak makan anak aku, aku lapar!!! Yang dorang kecoh-kecoh HARUAN MAKAN ANAK nie apahal ? kutuk-kutuk aku pun harga aku berapa dah sekilo, mahal kan .. kan ... kan ..  

 Kenapa lak babitkan nama aku nie ? APASAL MACAM KERA KENA BELACAN ? Aku bukan makan sambal belacan pun~ tak glamer langsung la ! Letak la MACAM KERA KENA MANIS GULA kee... manis sikit!  

 Aku tak mandi pun tetap ada harga beb?? Eleh... kata aku tak mandi... tu ayam,arnab lembu tu pun bukannya mandi pun, apasal aku jer yang jadi perbandingan, Ini tak ADIL

Elehhhh... apa hal jadikan aku perbandingkan lak nie...?? MULUT BISING MACAM MURAI TERCABUT EKOR... .Tu pompuan-pompuan tu lagi la... mulut dorang lagi bising kalau membebel..   


Serius x faham kenapa orang selalu mencarut guna nama aku?? apa salah akuuuu..??? walaupun aku haram untuk dimakan oleh umat Islam, takkan la sampai nama aku pun korang guna buat bahan mencarut! betul2 x adil neh! (luahan hati si khinzir...)   


heee~

24 comments:

Isteri Encek Bard said...

hahhaha kelakar

al_hakim said...

ahaha..mcm2..=P

al_hakim said...

ahaha..mcm2..=P

||aLeaSaRa|| said...

hahahah tgk ngantuk kat office ni sambil bw.wah gelak besar dah kite tau!betul tu apalah dosa binatang tu semua kan...manusia buat peel binatang pulak dapat nama busuk yarkkk..

~nsar~ said...

haha betul betul betul.. sokong pendapat mereka2 di atas.. mereka tak bersalah... haha

kjaharun said...

hahahahahahhaha gelak sampai lebam..
nice entry, sgt bernas!

Sunah Sakura said...

heh! sangat mendalam ni my! thumbs up untuk entri ni!

YanaMIB said...

apakah?? haha =P

mynameismy said...

hahaha...

ni My dapat drpd email kgkawan forward...;D

kelakar kan hehe

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

MENARIIKKK ! ;)

Ujang9897 said...

bongok..haha


dah sampai la sehelai tshit dan 2 ketul makluk tak bernyawa=)

tQ

aida4eva said...

hihi..betul2..

sian pulak mereka tuh..haha

http://aida4eva.blogspot.com

gadis melayu said...

hahaha.. kelaka.. yg x boley blah sian kt babi tue.. bnda tue haram dimakan dan disentuh jer.. tak dela tertulis sebut perkataan BABI tue haram.. hehehehe..

EYQASARA said...

tergelak baca entry ni.. nice! gud job... i follow u.. :)

MissF said...

itula, ciannn mereka...
lg1 ttinggal, ayam betina, telur sbiji riuh sekampung pdhal manusia pun mcm tu, ank br sorg dh kecoh gak bgtau org... kih3

nazirulhazwan~ said...

Tula die,part kambing tu aku x puas ati.haha aku siap pernah tanye cikgu kot.kucing pon takot air laa.heee

~Kirin Selama Perak~ said...

muahahaa !
kreatif n sangat kelakar !!!!
:D

misz myza said...

kesian kn haiwan2 2... mereka x bersalah... hehehehehehe

Ibnu isa said...

nice r.. terbaik.. huhu

mas saari said...

hehehehe...lawaklah!
kesian kat binatang tak bersalah..

sumaiyah mokhtar said...

hehehehe entry best :)

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

cekodok said...

sumpah lawak....terutama part babi tuh...haqhaqhaq

Qaseh dalia adelia said...

hahaha kreatifnye sis qaseh ni ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers