9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, June 29, 2011

KEPUTUSAN PENUH MALAYSIA VS TAIWAN 29 JUN 2011 | PUSINGAN PERTAMA KELAYAKAN PIALA DUNIA 2014


Kehangatan perlawanan bola sepak antara Malaysia dan Chinese Taipei (Taiwan) semakin terasa!! Hehe orang lain heboh dok eksaited tengok bola My pun eksaited jugak! Padahal tatao apa-apa pasal bola. Bila orang tengok My pun tengok.. Bila masuk gol.. My pun jerit same….-.-’… Walaupun tatao skill2 permainan bola sepak tetapi My sokong bola sepak tempatan!!! Ho yeh ho yeh…

Lepas keluar office My ke Digi Centre di Time Square ada urusan sikit. So, sampai-sampai rumah je dah setengah jam perlawanan. Tah masa bila jaringan gol tu masuk..-.-' weeehuuuu!!!! cayalah Malaysia! Jaringan pertama dilakukan oleh Safiq Rahim pada minit ke 28.. 
Come on malaysia!! Jangan hampakan harapan kami! Pasti ramai yang berharap squad negara berjaya setelah melihat akan kejayaan mereka ketika menentang Lubnan baru-baru ini.. buat yang terbaik! Jangan over confidence oke! Kalau Malaysia berjaya menentang Taiwan lepas ni bolehlah mereka bertemu Singapura pula..;)

Wooooo!!! betul-betul baru lepas mandi tup-tup Aidil Zafuan menjaringkan gol ke-2 pada minit ke 54!!!!! Cayalah!!!!!!! i lap yu lah Mesia!!!!!!

Demmm... Chen Po Liang berjaya menjaringkan jaringan untuk Taiwan pada minit ke 76!!!!


Ok fine, kita terpaksa akur dengan keputusan penuh Malaysia melawan Taiwan dengan bekalan jaringan:
MALAYSIA 2 - CHINESE TAIPEI 1
(Safiq Rahim, Aidil Zafuan - Chen Po Liang)

Sama-sama kita saksikan pusingan kedua kelayakan di Taiwan pada 3 Julai (6.45pm) nanti!!!

Footnote: ni mesti dorang nak main tadi tak solat maghrib dulu ni... tak pun penonton tuh.. heee~;D

5 comments:

Ujang9897 said...

wow..nak belajar la SEO..=)


caiyok malaysia

mynameismy said...

@Ujang9897

terror kan ak main SEO..;D

mas saari said...

caiyok2...malaysia boleh!

Dayana AZ said...

huhu, adik dayana sibuk sal bola, tp dayana tak follow la sis, huhu

sis, bole tak tolong stop follow pastu follow balik blog dayana ni sebab da tuka link :D, hee. sorry and thanks!

http://shawlstoriie.blogspot.com

^^nu[dd]yra^^ said...

yeah !!!! cayalah malaysia.....x sabar nak tengok match ahad nih plak....chayok2 malaysia...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers