9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, June 9, 2011

LAGU-LAGU OST DALAM DRAMA NORA ELENA | SLOT AKASIA TV3

Selain daripada jatuh cinta dengan barisan watak yang mencairkan hati ada tak yang jatuh hati juga dengan lagu-lagu tema aka OST Nora Elena ni? hehe.. nampaknya masih lagi demam Nora Elena.. uhuk uhuk… nak amik mc boleh tak? Ngeh2.. Lunch tadi dah tengok lagi sampai episod 14. Habis kerja nanti kalau sempat nak sambung lagi hehe. Selagi tak sampai ending selagi tuhlah demam berpanjangan..;D

Kenapa My demam Nora Elena dah tertulis di SINI, synopsis Nora Elena pun dah tercatat di SINI

Sekarang nak hapdet pasal lagu-lagu OST dalam cerita ni pulak hehe. Kalau sebelum ni orang tangkap lentok dengar lagu ‘menyesal’ yang dinyanyikan sixth sense dalam drama Asmara kali ini lagu yang orang tak pernah nak ambil kisah pun dah terjatuh cinta bila dengar…

Semuanya gara-gara Nora Elena…;D

Oke. antara lagu-lagu yang menjadi OST Nora Elena adalah :

Dan Bila Esok nyanyian Kump. Sofaz
Berubah nyanyian Erry Putra ft. Reen Rahim
Sesuatu yang Berbeza nyanyian Kump. Sofaz
Biar Hati yang Mencintai nyanyian Sarah Aqilah
Terhenti Di Sini nyanyian Asfan
Jangan Kau Pergi nyanyian Erry Putra ft. Reen Rahim

Wahhhh banyak ghupenyeeee… perasan 1/2 lagu je hehe… Ada orang kalau sebelum ni nak tanak dengar je lagu Dan Bila Esok tu.. tapi sekarang dah giler plak dengar macam festime dengar lagu Sedetik Lebih gamaknya…;D

So, kalau lagu-lagu ni belum ada dalam simpanan y’ols moh le donlod pehtu ulang 5874236 juta kali oke…;D

Malas nak cari link lagu so pergi je la kat SINI search sendiri oke..;D  

4 comments:

KAMIHIDUP said...

demam nora elena. :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Bestkan lagu lagu dlm Nora Elena ni?? Hehe. Nk g download ni. Thanks Kak My bg tajuk lagu. :)

Azza Firza said...

romantik tauk cita tuuu, heh

pena rozie said...

Ni mesti kes demam nora elena.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers