9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Sunday, June 19, 2011

MUSIM

Assalamualaikum korang..;) Masih tido lagi?? oke My tahu ramai yang dah bangun untuk hapdet di belog dengan isu terkini lagi sensasi.. mesti ramai yang bangun awal untuk keluar bersoping.. tak pun keluar berdating... tak pun...

ke kenduri pengantin.... kan kan kan?0_o

Sebentar lagi My nak ke kenduri pengantin.. senior masa zaman sekolah dulu kawen. Dalam masa setengah tahun ni je dah lebih 5 kenduri kot... -.-'.. dah ada yang 'berisi' dah pun.. subur betul..;D
Minggu depan ada lagi kenduri.. minggu depan lagi satu pun ada lagi kenduri.. minggu depan lagi satu pun ada jugak kenduri!! berturut-turut hoke! -.-' Ni belum masuk lagi kenduri-kenduri kawan yang dah dok sebut-sebut nak langsung hujung tahun ni..-.-' uihhh.. musim musim.......

Macam ni punya gaya lah.. alamatnya memang tak langsung lah kenduri My tahun ni. Nak buat perancangan pun tak berani hehe.. Takpe-takpe tayah nak tergesa-gesa.. bagi chance kat member jalan dulu.. tapi sakit sikit lah dok menanah telinga dok dengar orang tanya 'turn kau bila lagi?'... 'kenduri ko bape hb.. bulan bape?'... 'weh bila ko nak kawen? ak nak plan cuti ni'... grrrr...

Yela bila dah bertunang ni kan ofkos lah orang tanya perancangan seterusnya kan? kena plak umur nak masuk 24 dah.. kawan-kawan pun ramai sangat dah kawen.. perghhh terasa tua siot... padahal macam rasa muda lagi.. macam baru akil baligh jek...-.-'

Oklah.. nak gi mandi.. jap gi member datang tengok My tak siap lagi mampuihhh hehe.. 

korang buat hape harini? ce cita ce cita hehe...ok bai


footnote: My nak pergi kenduri dulu then baru call balik celcom yang pedajal My tuh..kalau tak langsung tade mood nk g kenduri nanti hehe. cerita lanjut kat SINI... grrr

3 comments:

eyjalukman said...

wahh , bestnye . boleh mkn free nasi minak . haha

NuSaNa NoSa 91 said...

ehhhh?? xabes2 lg ke kenduri kawen?? =.="

mas saari said...

banyaknya kenduri!
gantung kualilah camni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers