9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, June 6, 2011

Saya nak boleh ?


KENAPA ABG BEN PATUT LETAK BLOG MY DALAM BLOG LIST DI BLOG DIA ?

Sebab My peminat number ke 102346790 abang ben! jadinya MyLife'sStoryBlog seharusnya berada di belog abang ben supaya abang ben nampak akan kewujudan belog peminat mu ini. Plus, My rajin join segmen abang ben walaupun jarang-jarang di view apetah lagi dihadiahkan komen-komen membina! My juga mahu jadi anak didik blogger abang ben dengan harapan dapat menjadi seperti abang ben suatu hari nanti!! pendek kata, My sememangnya layak untuk berada di belog Santai Bersama Ben Ashaari. Dengan itu, My pasti lebih bersemangat dan tahap penulisan juga akan meningkat!!

3 comments:

... said...

as salam..
amboi~
bersemangat!~
haha~ aik??
takkan baru lebih bersemangat bila enche ben masukkan dalam list kot?
adei..

aa..? tade komen membina? ha! kalau mahu, kena berusaha maa..macam pakcik buat kat bwah ni. bila komen kat entri orang lain, masukkan link. bagu perisa sikit kat tajuk link. insya'Allah ramia yang masuk blog~

eh!?
bukan dah jadi anak didik ke? haha~ kita kan dah jadi anak didik secara tak langung bila jengah membaca entri beliau~ isi entri santai, tips bagai semua tu~
lalala~

okeh. iklan.haha~
cuma nak kabo kat my..

1) kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit Arthritis. tu belum campur osteoporosis tau.

2)okeh, dah baca, jangan jadikan isu maki hamun, berubah menjadi mengumpat

ok? iklan tamat. dah masuk waktu solat. burrpp~

k a k L a m p said...

nak ckp bende ikhlas leh tak.. heee sebenor nyer ben ashari ni sape.. x kenal la.. tp sume org dok sebut2 blogdie

Ini Kisah Tia said...

singgah dari blog abang BEN ;)

Tak Susah, Tak Senang Berblog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers