9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, August 18, 2011

Jangan Lupa Namaku nyanyian Pompa Bensin Full Version!! | OST Ramadhan Terakhir Slot Samarinda TV3

Berita baik untuk peminat tegar lagu Jangan Lupa Namaku nyanyian Pompa Bensin!! Seperti yang diberitahu di entry INI, full version untuk lagu tersebut hanya akan release apabila Fanpage Pompa Bensin mencecah 5000 like!! And harini My tengok Fanpage mereka telah pun melebihi 5000 like.. mungkin malam tadi dia release…

Dan My telah pun men-download lagu tersebut! Ho yehhh… harini tayah bukak lagu lain dah kat ofis ulang je lagu ni sampai 9876452456790764 juta kali!!!

So pada yu guys yang nak download bolehlah klik laju-laju di link ini:


Lepas tu bolehlah dijadikan ringtone di henpon kekekeke…

Penyanyi kumpulan Pompa Bensin juga dah didedahkan seperti yang My perolehi di link tersebut:
POMPA BENSIN is a special project band formed in Kuala Lumpur, Malaysia in 2009. The group consists of AzmAiza Y (vocals) and AG (bass, guitar, keyboards & percussion), Andra Ahmad (Vocals & guitar) and Aidan Alicia (vocals). All four members are involved
AzmAiza tu mungkin Izma Yusoof tapi the other nama tu siapa ek?? Bagi details plis!!!

Anyway, Thanks Pompa Bensin!!! It’s really a very nice song!!! Lepas ni konpem meletop di corong-corong radio…;) Keep it up and hope bukan lagu ni je terbaik and lepas ni please buat lagu sebaik ini oke!!

Korang? Apa tunggu lagi pegilah download and enjoy the song!!;)

4 comments:

Anum said...

say suka cerita ini

mas saari said...

akak pun tunggu gak semalam diaorang download lagu, tapi lambat sangat sampai tertidur!

thanks my sebab share...akak pun minat gila lagu ni!

Anonymous said...

let me guess..it's izma yusoof,aqasha and nadia aqillah kotnye

::budak:: said...

suke gile lagu ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers