9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, August 11, 2011

[Gotcha!!] Ada orang Unfollow saya!!


Saya takde bukti tapi My tahu… -.-’… Pagi tadi tengok follower ada 1275 kesemuanya… memang My ingat lagi sebab My terfikir-fikir dalam hati 5 more to reach 1280… Tiba-tiba petang ni tengok, eh?? why 1274?? Pelik… 0_o

Hurm… ada yang UNFOLLOW lettew… siapakah gerangannya agaknya ye? Kalaulah ada setting boleh detect ‘siapa yang baru sahaja meninggalkan anda’ kan bagus agar My boleh melawatnya kembali dan bertanya. Kenapa awak unfollow kite? T_T  Terasa seperti ada buat salah plak… isk sob sob…

For your info, siapa yang follow blog My, sudah pasti My akan membalas kunjungan dan menjadi follower blognya juga. Cepat atau lambat My pasti akan follow semula sebagai penghargaan. Yang komen entry pun macam tu. My akan membalas kunjungan membaca entry di blog dia plak. Then, why yu unfollow me? T_T

For those yang rasa-rasanya dia pernah menjengah ke sini tapi My tak pernah menjengah apetah follow belog nya sila-silalah beritahu mungkin My terlepas pandang. Mahaplah…T_T… dan mungkin juga My tak boleh nak ke belog dia sebab takde link. Walaupun sebelum ini pernah diberitahu supaya meletakkan link tetapi masih ada yang follow tapi bila My klik tade link di profile mereka tu. So, macam mana nak jejak mereka tu?-.-’

Ha, ce tengok bila korang dah follow sesebuah blog tu, then klik kat gambar korang tu… ada tak link ke blog korang? Kalau ada baguslah, kalau takde? Boleh rujuk tutorial di ENTRY INI oke…;)

Kepada yang unfollow tu… I don’t mind… Terima kasih sebab pernah menjengah ke sini ya!;) errr sorrylah kalau saya ada buat salah dengan kamu… 0_o

Siapa kata follower tak penting? Tanpa follower apalah sangat blog My nih. See see tiba-tiba notice ada orang unfollow My terus sentap tau. Kamu penting oke! 0_o

pen off!

11 comments:

nur amalina athman said...

<-- ini pun sama, semalam on blog ada 1339, tak lama lepas tuu, tinggal 1338. then, beberapa minit lepas tuu, jadi 1440.

kesimpulannya, sorang unfollow, masih ramai yg sudi follow kita..insyaallah..
seamat berbuka..:)

Sunah Sakura said...

kak mas pun wat entri sal orang unfollow ni... huhuhu..

Papa Mifz said...

salam kenal....

xpe papa mifz jd kan balik follower My jadi 1275 yer...;)

..cik gugu.. said...

biar je owg nak folo or unfolo kte.. yg penting n3 bgus ;)

Lulu Caldina said...

ekeke, mmg best kalau boleh tau siapa yg unfollow.. tapi siyes, lulu pun pernah eh selalu kena.. sedih.. tapi tetap ada yg mengisi kekosongan itu :)

atiqsalleh said...

saba ye kak my... hehe. perkara biasa tue.. atq lagi sedih.. even follower ramai.. tapi yg dapat entry terbaru atq cuma beberapa org je.. huhu

ummi iman said...

UI jd follower ke 1277..

SoLy SoLicious said...

jum carik software yg boleh detect "unfolloe" person ni...hehehe

azman said...

Alahai kesian nya...tok sah bersedih...dunia blog mmg begitu :)

pandangkedepan said...

akak sruh je hacker delete butang unfollow tu ehehe...

dont worry akak x de wat salah pun...

asamasin said...

sy yg tarik diri..haha.. :D
kuang asam tol sape yang tarik diri fr folo my..nk kna panchong nih.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers