9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, August 9, 2011

I am off today

I am not in a good mood today… tak larat. Mungkin gara-gara ‘kurang makan’ semasa berbuka semalam, sahur pun ala kadar je… jadinya hari ini badan jadi lemah macam setahun tak makan… buat kerja pun lemau je… nak menaip ni pun alahaiiiii lembikkkkkk…T_T
Ini baru My yang tak makan sehari… belum lagi tengok orang-orang kat bosnia… Africa yang makan tak pernah cukup tu kan? Subhanallah…. Bersyukurlah kita tinggal di bumi Malaysia yang bertuah ni… *Insaf~

Just… hari ni My agak kurang bertenaga berbanding biasa… terpaksa kurangkan bercakap, kurangkan menaip, agar tenaga tak hilang banyak sementara nak tunggu berbuka… Kalau tak? Mahu pengsan……*_*

Daaaaaa~

12 comments:

Anum said...

take care ya sis

H.J said...

orang sini bukak nga air masak je..sahur pom tak bangun..tapi kalo dok depan lappy tak lapar la plak.haha

YanaMIB said...

kita sejak bln pose ni mmg jarang sgt nk berborak dgn org..blk rmh borak dgn famili je..kt opis selagi xperlu bukak mulut mmg senyappppp je..haha~

nini said...

take rest k....kadang2 lapar tu tak leh dilayan sangat...=D

mas saari said...

rehat cukup2 ye!

Finaz Jaafar said...

huiiihh sgt lemau bkn sbb tak sahur tp bosan di opis~

Teratak Hami said...

Awak bukan penjawat awam yek?? Kena suruh boss announce bonus, baru tak lemau.

gedek! said...

jangan lupa onn balik

kayrul-shah said...

kurang makan memang lemau la...berbuka nie kena makan banyak tau My...

Qaseh dalia adelia said...

uik ..kuatkan diri

fazilzura said...

la sian nye ... pose ker tody ?

SoLy SoLicious said...

dun forget to coming back soon :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers