9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, August 22, 2011

Innalillah.....

Fuuuhhhhh tarik napas jap....

1....2....3... lepasssss..... pruuutttttt... ops!! Angin lain plak kuar lalalalalalala~

My baru je masuk office pukul 11pagi ni. Sampai 8.30 am pagi tadi tapi tak sempat nak duduk on lappy sebab baru lepas angkut stok kuih raya dari kereta.. (nak edar tempahan harini kalau sempat). Lepas tuh officemate ajak pi melawat kematian di Sg Buloh...

Innalillahiwainnailaihiraji'un.....

Anak kepada staff/officemate meninggal dunia awal pagi tadi jam 1 am. Baru berusia 3 tahun... Meninggal akibat jangkitan dekat jantung... Mula-mula demam je sampailah dimasukkan ke ICU minggu lepas sebelum disahkan ada infection di jantungnya.

Kesian kat ibunya.... Yela ibu yang mengandungkan 9 bulan siapa tak sedih kan. Lebih-lebih lagi dah dekat nak raya ni... T_T

Apapun, yang pergi tetap pergi... Allah lebih menyayanginya. Alhamdulillah... Allah pinjamkan anak kecil itu untuk bersama ibu ayahnya selama 3 tahun... Moga rohnya dicucuri rahmat..

Al-fatihah~

nota kaki: Abah masih di wad... Semalam nampak macam dah okay sikit tapi belum buat scan perut. Darah belum stabil. Harap-harap abah dapat keluar wad sebelum raya... Amin....

10 comments:

Lulu Caldina said...

al-fatihah..

my, salam aidilfitri :)

eliyaezlinalias said...

alfatihah~~~

Rozita said...

salam takziah utk kawan my tu...
al fatihah utk arwah anaknya juga..

amin.. semoga abah my dpt beraya di rumah..

Anum said...

al-fatihah

mas saari said...

takziah utk kawan my tu...kesiannya!

alhamdulillah, ayah my pun dah beransur sembuh...semoga dapat beraya bersama!

zuwaidah said...

al fatihah utk sahabat my.
mudah2an ayah my dapat berhari raya bersama keluarga, selamat hari raya aidil fitri dari kak zu sekeluarga

Pembawa_Wacana said...

Innalillahiwainnailaihiraajiun....

Qaseh dalia adelia said...

al-fatihah semoga d tmpatkan di kalangan org2 beriman

beluncas ^.^ said...

Allah lebih sayang beliau . Al-Fatihah

aizamia3 said...

Al-Fatihah buat arwah..
moga si ibu tabah menghadapi dugaan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers