9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, August 20, 2011

My pulang ke Segamat lagi....

Salam korang...

Testing testing 1... 2... 3... fuhyooo laju gak 3G kat rumah akak den nih hehe.. Bukan apa, jakun sket sebelum ni kawasan ni tak dapeknye 3G, lately ni je mungkin dah ada penambahbaikan tu pasal laju semacam je berukband den nih hehe.

So, korang buat ape je harini? Yela cuti kan.. hehe bagi yang bekerja 5 haru seminggu je la. Yang bekerja? Selamat bekerja..;D Yang bercuti? Ni kalau tak duduk rumah konpem pegi shopping raya kan kan..;) Sadly, My tak shopping raya pun lagi...T_T Maybe next week... will see...

Anyway, harini My pulang ke Segamat lagi setelah pulang pada Selasa & Rabu lepas. Masuk harini dah 5 hari abah di wad.. Masih macam tu.. malam semalam tambah lagi pack darah yang ke-7... Abah dah boleh makan tapi tak boleh scan perut lagi sebabnya darah tak stabil.. Ditambah plak tiba-tiba abah kena gout.. Kaki bengkak.. Kesian nak ke toilet pun susah... Mak pun kesian.. Dah bape hari tak bekerja.. tidur pun tak selesa... hurm....

My drive balik ke Segamat tadi.. 3 jam perjalanan. Oklah gerak awal sampai pun awal... tade lah terasa sangat penatnya. Esok enchek tunang datang naik bas then balik dengan My balik KL... Haritu pun dia yanga ambil My kat Segamat... Thanks sayang really appreciate it....

Harapnya abah cepat-cepat sembuh.. Taknaklah beraya di hospital.. T_T 

2 comments:

Faizal Fredley said...

internet laju...patut la syok main fb tadi....

AliaJustea said...

kak my.. segamat tuh kat mana? alia student uitm segamat..boleh lah bawak g bazar kan kan kan ? heee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers