9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, August 8, 2011

Tahniah Ben Ashaari, Bro Wacana & Ujang9897+YanaMIB!!! MummyDaddy to be!!!

Well… Kalau sebelum ni jiran sebelah My encik Pembawa Wacana yang gumbira dengan kehamilan isteri tercinta selepas itu kita di khabarkan pula berita gumbira daripada pasangan blogger femes Ujang9897 & YanaMIB yang kemungkinan besar bakal menjadi mummy and daddy jugak… Sebab apa kemungkinan? Sebab diorang kedekut takmo reveal officially lagi…ok fine…-.-’

Terbaru… Blogger yang tak asing lagi, Ben Ashaari baru sahaja mengesahkan mengenai kehamilan isteri terchenta yang baru mencecah 5 minggu!!! Ya Allah… Memang My tunggu-tunggu berita gembira ni. Yela berkat kesabaran Abang Ben akhirnya membuahkan hasil jua… I’m happy for you bro!!! ^_^ nampak tak muka gembira nih!
Err… musim kan sekarang hehe… Musim orang mengandung… 0_o Alhamdulillah… Makin ramailah anak adam di muka bumi ni… Yu ols jaga isteri baik-baik oke! Mengandung ni lah saat-saat paling indah! Heee berdasarkan pengalaman orang lain laaa… ;D

Apapun, tahniah buat mereka!!! Moga menjadi ibu dan ayah yang terbaik buat bakal anak yang akan lahir ke dunia tu!!! ;)

Nota kaki: My pun mengandung jugakkkk… mengandungkan lemak…;D

19 comments:

Lulu Caldina said...

tahniah buat mereka my :)

osHin said...

yana ngan ujang pon nk dpt baby gak eh...hihi tahniah !!!

Myra Jay said...

Tahniah tahniah :)

Idah said...

Tahniah...tumpang gembira jugak..utk BA dan yg lain2.

mas saari said...

tahniah buat mereka...
akak bakal menyusul! ahahahaha (statement berani mati ni)

YanaMIB said...

hahaha xsangka kitorg pn TERmengandung eh..lalalala =P

mizzkechique said...

tahniah buat semua.. :)

BEN ASHAARI said...

warghhhhhhhh... tqq my .. pengsan sat.. hehehe... terima kasihhhh... huhu.. doakan kami terutama ibu ibu dan anak anak dalam kandungan mereka agar sihat dan sempurna hendaknya ..

Ujang9897 said...

aik.kalau betul syukur..

nazirulhazwan~ said...

naseb baik awek aku tak mengandung,kalau tak naye wooo.wakakka

♥NuR SyAFiQah♥ said...

haha samela kite mengandungkan lemak ;)

~CiK TiNieY~ said...

Alhamdulillah...seronok dengar orang nak dapat baby...:)

Pembawa_Wacana said...

Tenkiu My !! Wife aku dah malu-malu dah sebab muka dia ada kat situ....ha ha ha ha...

Doakan kami yer....:)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tahniah buat mereka semua. :)

Heidi Shafiq said...

subur jugak si ujang ni..

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

bakal isteri saya pun bakal mengandung jugak..tapi tarikh nya belum tahu =P

POSH76 said...

tahniah!!!

Citarasa Rinduan said...

tumpang gembira dgn sahabat semua..
tang ujang tu..
aduh!!
agak2 bila dia nak kompang eik?

suprise sungguh..

kayrul-shah said...

tahniah wat semua...musim buat anak sekarang nie..hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers