9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, August 23, 2011

Terima Kasih Allah….


Assalamualaikum semuanya…;) rindunya dekat kawan-kawan blog especially yang rajin sangat singgah komen kat sini. Terima kasih tak terhingga. Rindu betul My pada semangat untuk berblog…. Terasa sangat harini…Semangat tu dah datang kembali…;)

My nak panjatkan kesyukuran yang amat tak terhingga pada Allah yang menghidupkan dan mematikan… Allah yang mengurniakan kita Rahmat dan kesihatan yang baik… Bersyukurlah kita sebab dilahirkan sempurna tanpa cacat cela..

Aminnnn ya Allah… abah dah keluar wad petang semalam… Di saat My sedang drive pulang dari bekerja dengan kesesakan lalu lintas My dikhabarkan dengan berita gembira itu. Ya Allah… syukurnya tak terkata… ;)

Hari ni baru rasa lebih lega dan bersemangat untuk menjengah blog… Semangat nak raya pun semakin terasa… Rasa nak menjerit sekuat-kuat hati untuk rasa lebih puas hehe…

Terima kasih sangat-sangat pada korang yang singgah sini dan tak putus-putus bagi semangat dan mendoakan kesihatan abah My… Maaf, beberapa hari ni mood My entah ke mana dan My jarang sangat nak blogwalking… Jadi di kesempatan ini My nak thank you all of you yang pernah singgah kat blog daif My ni… InsyaAllah lepas ni if got free time My akan ke rumah (blog) korang oke…;)

Eh korang! Dah soping raya ke??? Jom… Jalan TAR!!! hehe

nota kaki: bukak lagu raya kuat-kuat!!!

9 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

syukur alhamdulillah ;)

jom jalan TAR.....dd nak g ari sabtu nih...kompem ramai org...huahauahua

Anum said...

amin

CikPuan Fara said...

alhamdulillah.. mesti gembira tak terkata my. baru rasa syok nak shopping raya ye dak?.. :)

mas saari said...

alhamdulillah...akan lebih bermakna raya My kali ni kan?

akak dah shopping hari sabtu lepas, tapi tak pergi jalan TAR pun! hehehee

asamasin said...

jom..tp my blnje ok? :D

kayrul-shah said...

syukur..alhamdulillah sihat sudah ayah my..dapat la my beraya dengan gembira tahun nie ye

aizamia3 said...

syukur.. Alhamdulillah..
moga pakcik makin bertambah sihat dan kuat.. ;)

nazirulhazwan~ said...

alhamdullillah:)

dayah aziz said...

jom....;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers