9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Sunday, August 14, 2011

UCAPAN AIDILFITRI: DARI SAYA UNTUK EQBALZACK

Yesss!!! at last berpeluang jugak My nak join Give Away yang dianjurkan oleh blogger hebat ni tak lain tak bukan abang Eqbal Zack. Everybody know him right? ;) Kalau sebelum ni My tak berpeluang sebab My rasa My tak boleh penuhi requirement GA dia tu... Maklumlah orang tak kretip kan... So mampu lihat je lah orang lain menang...-.-'

But kali ni no say no!!! GA semudah ABC takkan tak boleh buat ye dak hehe. Oke apa yang perlu My buat hanyalah memberi ucapan Aidilfitri untuk beliau. So, pikir punya pikir.... there it is....

Sudilah kiranya abg Eq menerima ucapan yang ikhlas from the bottom of my heart ni... eceh..;D Last but not least, moga kita dapat sempurnakan Ramadhan dengan penuh keinsafan dan dipanjangkan umur agar dapat menikmati kedatangan Syawal.... Amin...;)

What are you waiting for? Jom meriahkan GA di SINI!! good luck!! ^_^

Till we meet again! daaa~

4 comments:

mas saari said...

good luck my..

eqbalzack said...

salam,
sgt simple. like it!
abg eq dah linkkan entry ni kat blog. nnt boleh singgah tengok ok..
selamat berpuasa...

nashfahrenheit said...

wah, good luck yea..

syaidatie nurdilla said...

gud luck yee.. @~@

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers