9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, August 15, 2011

Ya Allah.... Panjangkan umur Abah...

Fikiran My entah ke mana-mana sekarang. Abah admitted kat Hospital Segamat malam ni... suspect bleeding dalam perut... T_T

Petang tadi masa My nak solat Asar kat surau ofis, dapat panggilan daripada akak. Akak cakap mak call dia mintak tolong hantarkan abah ke hospital. Mak kata abah macam tak bermaya harini. Mak kata abah banyak duduk je... bila ditanya abah kata abah rasa macam terlalu penat... muka abah pucat... T_T

My sebak... masa solat asar mata dah berair... terbayang wajah tua abah... kasihan abah... My doa-doa semoga abah takde apa-apa.

Lepas solat Maghrib My dapat sms akak... abah maybe ada bleeding dalam perut. Kena tahan wad malam ni. Ya Allah... risaunya My dengar.... T_T

My bingung nak buat macam mana sekarang? Akak kata tak perlu balik kalau ada apa-apa dia roger. huh.... tak keruan My dibuatnya...

Ya Allah... sembuhkan abah... Panjangkan usia abah.... 

Abah.... lekas sembuh ye...T_T

12 comments:

..cik gugu.. said...

sabar lah.

Sunah Sakura said...

kesiannya..dugaan bulan Ramadhan... ada barakah jika dihadapi penuh kesabaran...

kuat ye My...

laskar pelangi said...

semoga abah My cepat sembuh ye..

BEN ASHAARI said...

semoga cepat sembuh .. Insyaallah , dulu ayah Zla gitu gak .. Alhamdulillah , seminggu lepas tu ok .. tu pon masuk spital gak .. banyakkan berdoa yer my..

mas saari said...

insyAllah, ayah My takde apa2..
akak doakan ayah my cepat sembuh..amin!!

c i k a n a said...

semoga abah My cepat sembuh.. dan My banyak bsabar dan berdoa yer

.........cP~ said...

semoga semuanya baik-baik saja.

Ujang9897 said...

Ya ALLAH..sebut pasal fmly sakit2 ni tacing pulak..risaunya...


sabar wei..

ummi iman said...

semoga cepat sembuh insyaallah

Teratak Hami said...

Sabar My, doa banyak2 mintak Abah My sembuh cepat. Weekend ni balik le Segamat.

zuwaidah said...

kami semua di sini berdoa moga ayah my cepat sembuh ya, insyallah dipermudahkan segala urusan

cantekk said...

sebak plak...
smg abah my kuat, n cepat baik..
my pon kna kuat smgt oke,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers