9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, September 22, 2011

KURANG SIHAT

Hai korang...

Just drop by here a few minutes... I'm not feeling well today... Dari petang semalam migrane teruk. Malam tadi badan panas, tekak pun dah perit. T_T Tak tahan menanggung terus gi klinik...
Kalau ikutkan hati memang saat-saat genting macam ni My tak boleh tak datang ofis. Yela event bape hari je lagi... Selagi tak sampai event tu memang tak senang duduk. Tapi memang badan ni tak larat sangat... bangun subuh tadi pun terasa panas and tak bermaya lagi... Kebetulan doc pun suruh berehat kat rumah harini so cuti lah jugak.. My ni susah nak demam... Tapi kalau dah demam... cam ni la... Harap-harapnya esok rasa lebih lega sikit. Pagi tadi pun tak sedap hati nak text lady boss bgtau MC....-.-' My kalau tak betul-betul sakit memang tak sampai hati nak MC... adeh..

Errr k la... kepala da toing.. nak cek inbox email ofis jap mana tau ada perkara penting perlu My update kat boss... lepas tu nak titon... -.-'

Jangan marah aaaa.... sob sob...

Till then!

5 comments:

Anum said...

take care ya

mas saari said...

kerja kerja jugak my tapi kesihatan pun kena jaga! rehat je...

saharinasaharudin said...

get well soon My.sama la,rin pun dmm ni,tp kna gak pegi clus.sbb mls nak amek mc kt clnc.hehe :)

SoLy SoLicious said...

semoga cepat sembuh!!!

Ayuni said...

salam, sukalah blog nie, suka kt quote William Faulkner tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers