9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, September 6, 2011

Selamat Kembali Bloggers!!

Assalamualaikum….

Selamat pagi… eh selamat petang kepada yu ols yang mungkin telah pun memulakan sesi pekerjaan sejak semalam atau mungkin ada yang baru masuk kerja harini… macam My hehe… Selamat jugak kepada adik-adik yang kembali ke sekolah. Haip! Takmo lemau-lemau dah puas cuti seminggu kottt… Dah boleh bawa bekal cekodok dah pun pi skolah so no excuse lemah nak belajar oke..;D Selamat jugak kepada adik-adik yang dah mulakan kuliah. Pada yang sedang bercuti semester 4/5 bulan tu next week dah naik semester baru kan? padan muka… lemak sangat cuti lama-lama..;D
google
Huarghhhhhhh!!! Seperti yang dijangkakan… My akan berdepan dengan kerja yang memerlukan kekuatan mental yang tahap maksimum… Bayangkanlah event nak buat early October tapi satu hape belum jalan… -.-’ Sape tak worried der… Kepala yang belum baik migrane ni pun dah bertambah-tambah migrane nye taw… isk sob sob… Ya Allah berikanlah aku kekuatan… Fuhhh tarik napas.. turun napas… moga-moga dipermudahkan InsyaAllah…

Oleh sebab itu otak My gagal berfungsi sangat harini untuk berblogging. Memang ku bataskan waktu itu hanya untuk memikirkan hal-hal kerja yang tak sudah… Bila satu benda tak jalan benda lain pun tak boleh jalan… Kepala otak dah semakin berat… argghh…-.-’ So, dah abis waktu bekerja ni baru nak menjengah ke blog.

Yang pastinya gian terhadap laman sesawang semakin terubat. Kalau sepanjang cuti raya aktiviti-aktiviti laman sesawang terbatas kerana hanya menggunakan henpon+pinjam android kakak makanya hari ini dah puas pegang laptop sejibik dengan kadar kelajuan yang memuaskan!! Makanya, dah boleh berblogging tanpa batasan!!!!! Horeeeyyyyy!!!

My tahu korang pun sama an an… Perut dah bolat dok makan kuih raya, rendang, ketupat bagai… Sampai bersawang blog korang dibuatnya an an… :D Laa ni dah kembali dari bercuti makanya kembalilah bertebaran wahai blogger-blogger tegar sekalian hohohoho… Haip! Nak menaip tu pandang-pandang sikit… Fikir sebarang kemungkinan kesan daripada penulisan korang… Kalau tak bersesuai sila jangan masukkan takut menyentuh sensitivity sesetengah pihak atau individu yang makan cili terasa pedas… Haaa… bukan bulan pose je nak kena puasakan mulut + jari dari berkata perkara-perkara lagha… Time tak pose pun kaber-kaber la sikitttttt… Pahe dop???? (faham tak?)

My?? InsyaAllah akan kembali dengan isu-isu hangit lagi tengikkkk… erk… Tapi bergantung jugak kepada faktor masa dan kerja… Atas batasan kerja yang memaksa makanya My terpaksa mementingkan tanggungjawab sebagai seorang pekerja yang berdedikasi lagi berwawasan… -.-’… demi sesuap nasi… -.-’

Ok dah dah… Lagi panjang kang tah hape lagi nak merepek… Dah dapat keyboard ni camni laaaa…

Apepun, welcome back bloggers!!! Rindu yu ols yaw!!!!

nota kaki: Citer pasal raya next entry ya hehe


9 comments:

Fatin Mraz said...

hello!

nazirulhazwan~ said...

Arghh..da abes cuti da xleh aktif da blog2.huu

atiqsalleh said...

hihii.. sabo kak sabo.. selamat kembali ye

Acik said...

yeay, puas beraya!
menunggu isu-isu hangit lagi tengikkkk dari sini ... :)

SoLy SoLicious said...

perut dah kembong nan kcang / biskut raya..xoxoxoxo

selamat kembali bertugas ye my :)

Heidi Shafiq said...

rilex.. :)

ARC™ said...

good luck :)

Fatin Farhana Binti Ramli said...

selamat hari raya

Teratak Hami said...

Selamat Hari Raya My :-)
Ayah dah sihat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers