9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, September 20, 2011

Taking Time for My Self..:)


Assalamualaikum…



It has been almost a week My tak hapdet belog. Demmmm… lama giler!!! Apa yang den buat sampai berhari-hari tak mengemaskini belog nih? grrrr

Ok fine. Semua orang dah takde kan. Korang dah malas nak singgah belog yang hampir mati ni an an… sampai hati uuuwwwaaaaa! My busy… seyes… busy sangat!! 24 jam yang Allah bagi untuk kita sehari tu pun rasa tak cukup! Senanya bukan tak cukup tapi kita eh My yang tak boleh nak manage dengan sempurna!! Dissappointed!

Ok jap jap… tarik napas dulu… fuuuuhhhhhhhh… Masuk masuk je keje harini terus mengadap keje. Curik masa beberapa minit je untuk bekpes… Tak sempat nak kunyah sampai lumat makanan tu terus masuk perut..-.-’ Kalau boleh tak nak membazir sesaat pun untuk pastikan keje terurus tanpa cacat cela… hurm… apa nak buek keje kuli cam ni la… T_T

Masa bekerja memang My gunakan untuk bekerja sahaja… So, bila weekend My akan pastikan cuti itu adalah ‘me time’ sebab tu My tak hapdet juga belog… Nak bukak lappy pun tade perasaan cuma sesekali My online thru mobile… biasalah segalanya di tapak tangan je sekarang kan haha… So, fyi weekend yang lepas ni My balik ke kampung sebab ada appointment dengan tetttt… personal matters so tak perlu di war-warkan hahaha… My balik sehari je… Jumaat pagi balik kampung, Sabtu petang dah pulang ke KL atas permintaan enchek tunang… Bayangkan penat tak penat dahlah drive sowang2…T_T Balik KL terus ke beberapa open house menemani enchek tunang… Biasalah tunang mithali… ;D So, malam semalam around 8.30 pm baru ada di rumah dah flat giler… mandi2, solat…dapat bantal terus Zzzzzzz... bangun pagi dah kena keje... isk sob sob..


Kalau korang nak tau, (tanak tau pun takpe My nak tulih gak grr) yang menjadikan My bizi sangat sekarang ni sebab company My (not mean MINE oke) ada event early next month. Event ni yearly punya aktiviti for customers so korang imaginelah masa yang tinggal kurang sebulan je lagi My nak kena settle everything... Mana nak fikir pasal event place, invitation kat all customers... nak deal dengan dia tu dia ni... poning pale mak ni nokkkkk..... yela nak buek camno... kojo ezekutip je punnn... so, kenalah perabih tenaga settlekan mana yang patut...

Tulang 4 kerat ni pun sengal-sengal je lately ni nak pegi spa mintak urut memang tak sempat... isk isk... So tenyeh je la dengan incik yoko yoko -.-'... Setelah beberapa hari malam ni barulah My dapat mengadap tenet sepenuhnya sikit kalau tak memang setakat ngadap tenet thru henpon je la... Kat ofis pun sekarang banyak keje so agak terhad sikit masa untuk bersoSIAL... heeee~

Anywayyyy i mish yu guyssss! i mish my readers!! i mish to jengah ur blog too...T_T Ada masa kita singgah2 eh... raya tak habeh lagi ni prepare la kuih raya tu kalau tinggal habuk pun habuk laaa heheh....

till then!;)

nota kaki: Alhamdulillah... rezeki tanpa di duga.. petang tadi dapat surat dari superior... salary adjustment... Syukur tak terhingga...;) salary tambah zakat pendapatan pun bertambah laaa hoho

4 comments:

putribongsu said...

wahh tak cite pon! yela bz ek...
walau bagaimanapun....tahniah! syukur2...bole banjer eskem mcd...eskem je i mintak...hehehe

.........cP~ said...

hehe.kerja macam tu la.bila balik penat tak ada hati nak bukak laptop pun. saya balik malam spend masa duduk2 tengok TV dengan family dulu. rasa sayang tak ambik masa duduk dengan diorang. nanti dah kerja betul- sekarang sementara, insyaAllah- mungkin lambat lagi baru dapat duduk2 dengan family.

mas saari said...

takpe my, kerja keras pasti dapat ganjarannya!

Teratak Hami said...

Tu dia.... bz sampaikan Mr Garfield dah tolong buatkan kerja :-)

Alhamdulillah, bz bz pun berbaloi coz dapat credits.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers