9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, December 2, 2011

Disember: Misi Kenduri Kahwin


It’s weekend everyone!!!! Hoyeh hoyeh.. kejap je kan dah abis 5 hari bekerja. Ops.. kepada yang bakal bekerja pada Sabtu dan Ahad mintak mahaplah kalau terguris hati kecilmu itu ye.. hikhik…:D

Weekend minggu ni My tak pulang ke Segamat. Sebaliknya, bakal menghadiri majlis perkahwinan seorang kawan baik di Pulau Pangkor, Perak esok. Bulan 12 ni planner memang penuh dengan kenduri kahwin je lah sampai hujung tahun.. Malah, 2 minggu sebelum wedding My nanti pun masih ada kenduri kahwin adeh.. so, kenalah pergi nak-nak kalau kawan baik+sedara mara kan

Lagipun, dah nak dekat wedding My ni kenalah tunjuk muka sket… kang kenduri kita orang taknak datang plak…:D

So, esok pagi-pagi mungkin dah bertolak ke sana dengan enchek tunang yang pada awalnya dijadualkan kena bekerja esok. Tapi nasib baik ada kawan tempat kerja dia nak replace so bolehlah dia teman tunang dia yang terchenta ni hehe. Haritu masa kawan ni bertunang pun My datang jugak. Padahal My bertunang dulu sebelum dia. Tup tup dia plak yang kawen dulu cis. Takpe-takpe ko basi dulu la…:D

Intan kawan since belajar Diploma kat Bangi dulu. Plus, masa further degree kat Shah Alam pun kami sama-sama study kat situ Cuma berbeza bidang. Apapun hubungan kami masih baik dan akan terus baik macam ni.Macam tak cayalah dia dah kahwin!!!
selamat nikah da pagi tadi...^_^
Jangan gado-gado n cepat-cepat dapat baby tau! Heee~

korang watpe je weekend ni??? takkan keje kot? tak heavennye!:D

5 comments:

abah khalisha said...

sana sini kenduri kahwin bulan ni

mas saari said...

akak takde dapat pun jemputan kenduri kawin...lama dah tak makan nasi minyak ni!

SoLy SoLicious said...

mmg musim cuti la skg

Cik Bhulat said...

pangkor..best nya..boleh bercuti sekali mcm tu.. selamat berkenduri

Rtp Farra Arisha said...

say congrats to your beloved friend..hehe. she's kinda pretty!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers