9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, January 6, 2012

Penunjuk Arah a.k.a Wedding Signage


Kononnya kalau DIY and laminate lebih mahal, jadinya My order je signage a.k.a penunjuk arah majlis kahwin secara online seperti yang My dah pun recordkan di entry Penunjuk Arah Perkahwinan a.k.a Wedding Signage.

Ye, bila My congak-congak memang mahal pun kalau laminate. Kalau kat tempat My laaa tatao la kalau yu ols punya tempat murah kanzzz jadinya dah alang-alang jumpa yang kononnya better and murah why not kan kanzzz… Lebih-lebih lagi seperti sedia maklum tangan ku ini tiada seni so bab order sana order sini serah kat haku je laaaaaa….-.-’

FYI, last week My punya signage dah pun selamat sampai.. dengan keterujaan yang membara-bara tak sabar nak tengok signage.. Bila bukak tengokkk… Urghhhhhhhh
Ye… pandangan mata kasar nampak ok je kanzz… nampak sempurna… meh datang lebih dekat…
Demmmm… I rily rily don’t like it!! Apa yang korang tengok ni bukan masalah kamera henpon murah My hoke. Tapi memang kualiti printing tu yang tak bagus at all!! Gambar pengantin langsung tak nampak muka! Sekurang-kurangnya nampaklah pengantin tu comel ke idak ke kannzzz ini langsung tak dapat bayang dah macam mana rupa pengantin tu.. yang nampak hanyalah sepasang bakal pengantin yang tidak diketahui siapakah gerangan walaupun sebenarnya anda kenal! Demmit!

Lebih baik tayah letak gambar dari awal sebabnya kalau letak pun gambar tak nampak! What point nak letak gambar kalau tak nampak? Kabur je dah macam penjenayah kena temuramah kat tibi jek. Plusss… wordings dalam tu semua pun nampak macam pecah-pecah senanya. But then it’s okay boleh dimaafkan as long as orang boleh baca tapi gambar tu… langsung! Sedangkan My bagi dorang High Resolution.. gambar tu photographer yang ambil and I give them the original copy!

Yang buat My tak puas hati, My sms, My email langsung tak berjawab! Meaning that dorang taknak bertanggungjawab… jadinyaaaa keluarlah entry ini… so dun blame me!

Do I recommend them to you? Absolutely not after what I have got (signage) but then… It’s up to you. Perhaps ini memang hasil kerja diorang… perhaps ada kesilapan pada printing… entah. Dunno why… sebab diorang tak respond to my complaint at all! So kepada encik/cik yang telah melakukan penghinaan ke atas gambar saya kat signage ni silalah buat kerja dengan ikhlas dan berkualiti lain kali. 

Urghhh.. geram! Nasib baik lah cuma signage! Signage signage je pun duit dah haku lebur weiiii kat benda yang takde kualiti nih! grrrr

Kedai online yang My maksudkan adalah onlineprint2u.com . Please take note.. 0_o

Sekian~

moral: lenkali jadi kretip sikit! so bolehlah DIY, print and laminate sendiri! baru puas hati... erkkk~ grrr

4 comments:

mas saari said...

ini memang buat ala kadar je! tau nak untuk je ni..

fazrulnoor said...

mcm tu plak jadinya :(

YanaMIB said...

ping entry ni kt web and emel dorg tau..br dorg tau my serius marah..=)

kita dulu buat signage sendiri je..sbb nnt buang jugak signage tu..hihi~

putribongsu said...

hoiii kejam nye mereka! amekawww ada link lg...bagus2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers