9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, May 8, 2012

On Medical Leave today....

Salam Selasa...


My MC lagi harini. Tak tahu hari ke berapa dah dalam tahun ni. Semalam muntah-muntah teruk kat ofis.. pagi muntah... petang pun muntah... terduduk-duduk My sensorang dalam toilet tu... Telan jacobs, gula-gula semua tak jalan. Tak tahan sangat My ke klinik bawah office mintak nasihat... Walaupun petua-petua yang doc bagi tu kebanyakannya dah My cuba at least ada doc depan mata My leh mengadu... tahu apa yang My rasa... nasib baik tak nangis. haritu ada sekali jumpa doc sampai tersedu-sedu menangis depan dia... tak boleh tahan... malu pun ada...-.-' So semalam doc bagi MC suruh rehat hari ni...


Harini My makan buah n roti je... takut makan yang heavy sangat nanti perit nak keluar tekak kalau muntah. Ini pun dah mula rasa mual... haih~ Rasa nak tidur je sepanjang hari tapi rasa mual kat tekak ni tak dapat nak lelap mata so My baring-baring depan tibi sambil online... Ini pun kepala ting tong.. Arghhh apa lagi My nak buat ni... :(


Counting days... cepatla semua ini berlalu..... Amin....


6 comments:

tasnimsahaja :) said...

hmm tapa2, semoga sihat selalu :)

Teratak Hami said...

Sabo jelah. Take a good rest. MC adalah biasa bagi orang mengandung. Bila lagi kan? :-)

Anum said...

take care :)

Gadis said...

sabar ye My...
gadis memule hari tu pun rase mcm tu..

baring jek sepanjang hari..
makan ape semua keluar balik sampai lentok..

insyaallah nnti lepas 1st trimester makin lame makin elok...

pikir positive jek..
istighfar banyak2..

x pun,
My selawat n rakam kat hp..
pastu letak kat perut...
Insyaallah lega skit...=)

YanaMIB said...

kesian tgk kwn2 and kazen2 yana sume pn mabuk teruk cam my time peknen..tp xleh nk tlg sgt sbb xde pengalaman mabuk tu..hee alhamdulillah sgt yana xmerasa sume tu..sakit tu penghapus dosa..kan? kuat semangat! yeahh! ^__^

aizamia3 said...

dah lama tak singgah kat sini..
dapat mc, rehat je.. biasalah kalau preggy, ada jelah yang tak kena..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers