9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, July 16, 2012

Happy Birthday to Myself....


Alhamdulillah... harini 16 Julai 2012 bertambah lagi usia My... masih lagi dipanjangkan umur untuk bernafas di dunia pinjamanNya... Takde apa yang istimewa pun tahun ni, cukuplah sekadar ucapan dan ciuman dari enchek hasben yang tersayang eceh. Semalam kepenatan yang teramat sangat... Walaupun ada baki sehari selepas company event, masih tak cukup untuk berehat gara-gara keluar ke Pureen Sales di Petaling Jaya. Yela, lepas ni dah puasa tak larat nak berjalan.. kalau ada wholesale pun pasni confirm hujung tahun... So, tak boleh lah lepaskan peluang tu kan. Penat-penat pun kami keluar gak beli sedikit kelengkapan untuk bakal anak... :)

Hadiah yang tak ternilai untuk My tahun ni adalah enchek suami... dan anak yang bakal lahir hujung tahun ni... :') Tahun ni tahun pertama sambut birthday sebagai seorang isteri... dan ini merupakan birthday terakhir sebelum bergelar ibu... :)Tak sabarnya nak tunggu baby ni keluar. Harap-harapnya baby dalam poyot ni sihat-sihat je. Enchek somi pun tak sabar nak tunggu baby keluar. Semalam masa kami dok cari barang bayi kat Pureen Sales berebut-rebut nak belikan baju.. sorang nak pink sorang nak putih/biru. My cakap baby girl.. dia cakap baby boy hahaha... Sudahnya to be safe beli baju kaler biru n putih...itupun 2/3 helai je. Nanti kalau dah confirm tahu jantina baru beli lagi hehe... :)

hadiah? Sudah sedia maklum memang sejak dari bercinta enchek hasben tak pandai nak belikan hadiah birthday kecuali masa tahun pertama. Itupun dia bagi teddy bear dan belanja tengok wayang haha. beberapa tahun selepas tu setiap kali besday mesti dia tanya My nak hadiah apa. upon request la baru dapat nak harap dia buat suprise? hampeh...:D This year, as usual dia tanya My nak apa... tapi, My takde rasa nak apa-apa pun... cukuplah adanya dia kat sisi My...:)

To my dearie hubby... Thanks for being by my side... Thanks untuk segala-galanya.. Sorry if i am not being perfect enough for you... but i will trying to be more n more perfect for you... I love you... :)

Sepanjang My pregnant enchek somi banyak sangat tolong My. Tolong basuh baju, sidai baju, belikan makanan, urutkan badan... kemas rumah... buatkan susu... banyak sangat... tak pernah dia merungut... Thanks sayang.... :')

n harapnya kasih sayang ini akan terus kekal berpanjangan sampai akhir hayat... Amin.......

till then!

7 comments:

mas saari said...

happy birthday my.. moga bahagia di samping hubby tersayang!

gadis melayu said...

tahniah and hepy bday..!!!!^_^

yN crEATioNs said...

Salam ulangtahun kelahiran....

.........cP~ said...

Salam.

Happy birthday future mummy..!

noradzlina.kamdani said...

happy birthday My.

Gadis said...

eppy bezday...=)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Happy Belated Birthday Kak My! :) Semoga dipanjangkan umut, dimurahkan rezeki dan sihat-sihat selalu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers