9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, July 16, 2012

Penat Masih Terasa

Allahuakbar... Penat badan terasa sangat petang ni. Dengan barang-barang event hrtu belum clear lagi. Menunggu abang2 despatch balik hantar tender dari pagi tak muncul-muncul nak bawa barang2 tu keluar dari van company. huhhhhhh.... tadi call diorang cakap nak hantar lewat petang ni.. so terpaksa lah tunggu kejap...officemate ramai dah balik adeh. airmata dah nak mengalir ni.. bukan sebab nanges nak menunggu tapi sebab My rasa letih teramat sangat... T____T

Mungkin sebab My dah all out energy tu sepanjang minggu lepas. Mana tidaknya, balik keje lambat.. pukul 8 malam pun masih kat office. Dah sedia maklum My ni tinggal kat hujung dunia... so bila keluar office lambat sampai rumah pun dah lewat malam. Tido dah lah lambat pagi pukul 6 dah kena bangun balik pegi keje... sob sob

Ya Allah apa khabar agaknya anak My dalam poyot ni... entah sihat entah tidak. Check up coming Thursday ni. Mudah-mudahan anak mommy sihat-sihat je... hurm, sampai sekarang My belum rasa movement baby dalam perut lagi. Perut dah membulat dah tapi apa pun My tak rasa lagi. Kandungan dah 5 bulan... Bape lama lagi My nak kena tunggu baru dapat rasa ni? kadang-kadang risau pun ada... memang lambat sangat ke nak rasa dia bergerak? T___T

Lepas ni nak kena settle analysis survey yang menimbun2 ni plak. Sibuk dengan event preparation survey dah melambak2 pending untuk di key in... Kena bernafas dulu dalam-dalam baru boleh start buat. Sekarang ni otak tak boleh berfungsi sebaiknya. Urat-urat badan pun masih berselirat... adeh~

Okay abang despatch dah call.. nak clear barang2 jap... Bismillah....

2 comments:

mas saari said...

anak sulung memang lambat sikit rasa pergerakan my.. dekat 6 bulan nanti baru rasa!

macam akak ni dah anak no.3, 4 bulan dah rasa dia menendang2! hee3

With Julia said...

Oh!...dah 5 bulan pun x gerak lagi eh...ermmm julia masa seawal 4 bulan dh mula rasa detik2 kecil dlm pwot...bila dh masuk 5 bulan lbh terasa sepakan halus dan kerap...masuk 6 bulan mula bb nak tunjuk skill tendangan ehehhe..until 8 bulan dh julia bb ye movemment x kuat sgt dh sebab ruang mula mengecik...so dear, kuatkan semangat ye...kadang2 bila kita penat keluhan jd peneman sgt akan buat kita jd lemah...why not tukar sikit pandangan lebih kuat dan positif nanti bb akan turut bantu kita utk lebih kuat dan bersemangat..insyaAllah...julia dah cuba dan ternyata ia berkesan :) all da best :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers