9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, July 16, 2012

Yey! Saya dah 5 Bulan... :)

Gosh...! I have lots to blog here!!! Tapi all the story dah berterabur sana sini sebab lama sangat pending kikiki. Sorry again, biarkan blog terbiar tak berhapdet. I have been busy with works!!! Recently, My baru je habis dengan event kat Zoo Negara Sabtu lepas.. our yearly event, Customers' Day! Dah nama pun Customers' Day so mestilah event bersama dengan Customers kan hihi. Seyesly, penat sangat-sangat since the last minute preparation until the day... ada baki sehari Ahad semalam pun tak cukup rehat... Pagi tadi pun terlajak bangun pukul 7 suku hoke! Tak pasal-pasal kena qada' Subuh... -..- Ingatkan nak ambil cuti harini tapi terfikir nak kena buat clearance on barang-barang masa event haritu... So, datang jugaklah harini.. :)

Anyway, My pregnancy is now 5 MONTH!!!! Alhamdulillah.... harapnya takde apa-apa lah since i didn't care myself much when i was busy with works! seyesly, masa busy sangat baru-baru ni My selalu lupa nak makan sampai perut sebu. Lepas tu haritu masa balik keje ada muntah-muntah sampai keluar darah dari mulut dan hidung. Ya Allah.. masa tu My harap it's just sebab panas dalam je. Dah gerak nak ke hospital tapi My batalkan niat tak jadi pergi sebab memikirkan event company tinggal lagi 2/3 hari. Mana tahu pegi hospital kena admit ke tak ke haru My masa tuh... My cakap kat hasben bagi peluang sampai habis event je.. biarlah My all out! After that, My akan jaga perut ni sebaiknya... n Alhamdulillah.. sampai habis event company tu My rasa sihat je cumanya kepenatan tahap maksima... ;)

Apapun, satu kerja berat dah selesai.. i'll blog to review about it later... Lepas ni nak kena settlekan yearly survey plak on the analysis... sekarang? tlglah bagi My bernafas dulu... Fuhhhhhhhhhhh...

till then!

4 comments:

Bazilah (^0^) said...

take care :)

mas saari said...

take care my.. sibuk kerja pun kena jaga kesihatan jugak!

noradzlina.kamdani said...

work is important6 but health is priceless.

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Alhamdulillah. Hope everything will be fine. Jaga diri baik-baik ye kak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers