9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Tuesday, October 2, 2012

Berpijak Di Bumi yang Nyata

Morning yu ols!

FYI, effective semalam, kami telah berpindah ke office baru… J Tu yang semangat je datang kerja semalam… Ibarat macam baru festime masuk alam persekolahan..  jakun, eksaited gitew haha. Pindah dekat je kalau sebelum ni dekat level 13A now kami dah berpijak di bumi yang nyata, ground floor haha.

So last week been a busy week… busy mengemas lorh… barang-barang kat cubicle je dah berkotak-kotak. Amik masa beberapa hari jugak untuk settle. Almaklumlah mak buyong.. cramp perut kauuu duk mengemas… tak angkat berat-berat pun dah mengah macam hape… bila kena angkat file-file hah amikkkk…. Rasa nak terberanak jeeee…


Situasi di office lama sewaktu sesi mengemas heheh
Bergambar kenang-kenangan di cubicle lama sob sob...
Selepas barang2 dipunggah ke office baru oleh movers... jenuh nak mengemas!
Dah siap kemas! ... kemas ke? (mata ke atas tangan ke dada...:D)
Sekarang ni mentang-mentang cubicle baru... habuk pun dilarang singgah tau hahahaha... bagi My sebulan je... pastu lantak pi laaaaa hahahah... Tapi agak boring gak kadang-kadang.. mungkin masih dalam mood menyesuaikan diri di tempat baru eceh...

Anyway... my pregnancy is almost 8 month this week!!! wallah!!!! takutnyaaaa.... sekarang makin tak larat actually.. luaran nampak je kuat bertenaga.. hakikatnya Allah je lah yang tahu.. badan sakit-sakit... perut terasa semakin menekan ke bawah... pantang berdiri atau berjalan lama sikit... :(

counting weeks and days yu olssss!!! Moga Allah permudahkan..... Amin....

5 comments:

Anum said...

wow tempat baru azam baru

atiqsalleh said...

kak my.. semoga selamat erk bersalin nanti.. akk atiq pun tinggal tunggu hari jek.. hikhik..

:: Mrs.Eady :: said...

dengan perut nak mengemas?heheehe...arahkan aje :)

Liyana said...

mesti ade cermin besar kan, hehehe samela kitew

8 bln dah.. hehe x lame je lg tu.. smg slmt semuanya k :)

Teratak Hami said...

mak buyung sure takyah kemas :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers