9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Saturday, February 2, 2013

Setia Hujung Nyawa

Heeee...  mentang-mentang sekarang tengah hot drama slot akasia kat tv3 bertajuk Setia Hujung Nyawa... tajuk pos pun tak nak kalah haha. Kalau korang tergoogle drama tu kat sini sorrylah ye entri ni takde kena mengena langsung dengan citer tu wakakaka...

Actually post ni dah overdue... biasalah dah ada anak kecit ni memang susah nak cari masa nak berblogging... :) Anak is priority so... pentingkan yang lebih penting dulu hehe. Sekarang anak sudah kenyang sudah tido makanya bolehlah mummy curi-curi berblogging...:D

22 Januari lepas genaplah usia perkahwinan My dan enchek hasben yang pertama kali. Alhamdulillah... how time flies kan... rasa macam baru bertunang.. macam baru dok prepare itu ini for coming wedding. Fuhhhh lum setaun kahwin dah keluar pun bukti chenta kami... Dhia Batrisyia.. hehe... Rasa nak bersanding lagi skali je.. tapi bawa anak sekali ngeee~




Harapan My, moga perkahwinan ini kekal hingga ke akhir hayat.... moga My dapat menjadi isteri yang terbaik buat suami.. moga My dapat menjadi isteri yang tidak menyakiti hati suami... Memasak? haha belum perfect lagi. lagipun, sejak kawen bape kali sangatlah masak.. time keje memang tak dan langsung. weekend sekali sekala... so sebab tu lah belum perfect memasak kuikui. Lagipun enchek hasben sendiri yang cakap beli kat kedai lebih menjimatkan dari masak sendiri kat rumah haha.. so takleh cakap ape lah kan.. cakap suami jangan lawan...:D

Untuk anak kami.. My harap dapat berikan yang terbaik untuknya.. Moga Allah permudahkan kami untuk menjaga dan mendidiknya Amin... 


2 hari lagi dah nak masuk keje... Allahuakbar.. dah terasa bahang-bahang rindu teramat pada anak mummy...:'(... Ya Allah permudahkanlah pengasuh anakku... Kau peliharalah kesihatan dan keselamatannya walaupun ketika dia tidak bersama kami... Amin ya Rab....

Dear hubby n Princess mummy... mummy love both of you sooooo much.... :-*

till then!

6 comments:

Mizz ErMa said...

comelnya baby..hehe insyaallah, semoga rumah tangga akak akan terus berbahagia dengan kehadiran cahaya mata nie..=)

juicy X said...

tahniah..best kan, anniversary pertama dh ada bby~

zana said...

comelnya anak my! >.<

:: Riri-Fatieha ::~ said...

comel nye baby...

Dkna Abza said...

comeynya baby :)

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Tahniah Kak My. Semoga ikatan yang dibina, berkekalan hingga ke akhir hayat. AMIN. Semoga Dhia membesar dengan baiknya dan menjadi anak yang solehah. AMIN.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers