Back to work!


Hey.. I’m back to work afta 2 weeks on medical leave! OMG… kena refresh balik minda… tenangkan fikiran moga Allah permudahkan kerja… Amin… Alhamdulillah chicken pox dah beransur pulih tapi parutnya masih ada… nasib baik kat bahagian muka tak banyak n tak begitu ketara pfffftt~

Sekarang kena tune balik masa kepada asal. 5.30 pagi dah kena bangun persiapkan diri dan anak. Kalau tak sepanjang MC bangun sebelum 6.30 pagi huhu. Itupun kalau Dhia masih membuta taknak bukak mata la hihi. Fuhhh… dah ada anak ni 24jam seakan 24 saat. Mana nak jaga rumah, jaga suami, jaga anak. Nak maintain susu badan lagi… Memang sangat mencabar dan memerlukan kekuatan mental sama sekali. Sabar My.. alah bisa tegal biasa… InsyaAllah lama-lama nanti biasa dengan kehidupan berkeluarga ni… =)

K Lah… later sambung lagi… blur senanya tatao nak tulis apa…-..-

Till then!



Pengedar Sah Shaklee anda:
Maizatul Akma
Member ID: 931432
sms/whatsapp: 019 336 4122
Email: mythegreat87@yahoo.com
FB: Vitamins4HealthyLife 

Hubungi saya dan dapatkan suplemen kesihatan anda hari ini! Konsultasi percuma… =)

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

take ur time :)

Nurzakiah Hanum said...

hi sis
singgah ptg

Munnafendy said...

kena slow2 lah suaikan diri kan :)

Nizam Ijam said...

goodluck :)


saya dah update... hari malang saya...

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers