9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, April 24, 2013

Hapdet

Salam yu ols… Waahhhh long time no see.. hehe. See see betapa 24jam itu tak cukup bagiku sampai belog hampir bersawang ku biarkan.. =)

Sebenarnya banyak sangat nak cerita… banyak sangat… semua benda dari bangun tidur sampai tutup mata tu kalau boleh nak share satu persatu kat sini. Tapi apakan daya. Siang bekerja malam bekerja.. bekerja jaga anak.. jaga online business.. jaga suami… hihi. Fenat tapi membahagiakan… =)

Dhia semakin membesar… Tapak kakinya yang dulu Cuma sebesar ibu jari My sekarang dah makin membesar sebesar telapak tangan My… Alahai anak mommy.. betapa pantas masa berlalu…


Dhia dah pandai meniarap sekarang.. Mulut dah kurang becok macam dulu sebab dia keje dia sekarang focus on rolling over! Sebesar-besar toto ku bentang keluar jugak dari daerah toto itu haih~ Dhia dah sangat pandai tengok tibi sekarang kalau dah leka tengok tibi panggillah dia banyak mana pun mata dia tetap tertumpu dengan babytv kesayangannya tu… Daddy kata ikut perangai mommy sampai masuk dalam tibi… :P Owh ya Dhia dengan Babysitter pun dah semakin serasi... =)


Anak mommy dah nak masuk 5 bulan! My gementar sebenarnya, yela almost 6 month.. ada sebulan je lagi untuk dia belajar makan solid food.. n I’m thinking what are the first solid food yang My nak berikan pada dia.. Nampak macam simple je nak buat tapi My sangat nebes… boleh gitew? Hihi. Apapun I’ll try my best to prepare her my homemade solid food… InsyaAllah… Moga anak mommy membesar dengan sihat!





Apa lagi nak hapdet? Macam ni lah.. gi ofis.. balik dengan anak n suami macam tu je lah kehidupan seharian.. sabtu hanya berdua dengan Dhia sementara daddy pergi keje. Sunday? Biasanya akan keluar bawa Dhia gi rumah nenek sebelah daddy ke gi shopping ke.. tu je lah masa yang ada untuk diluangkan bersama hehe.

Err sekarang ni tengah sibuk dengan perang pru13 sana sini. Haih.. lebih baik diam dari berkata apa-apa. Luahkan dekat kertas undi je nanti. My festime nak mengundi tahun ni huhu. My mengundi di kampung, segamat. Yu ols? Haruslah daku pulang untuk mengundi yeay! Enchek hubby mengundi KL so dah pesan suruh dia hantar My n Dhia balik kampung before mengundi hehehe.. eksaited yu ols!








Pengedar Shaklee anda: 
Maizatul Akma ID: 931432 sms/whatsapp: 019 336 4122 
Email: mythegreat87@yahoo.com 
FB: Vitamins4HealthyLife

Hubungi saya dan dapatkan suplemen kesihatan anda hari ini! Konsultasi percuma… =)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers