9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, May 10, 2013

Dah lama tak.....


You know what? I noticed that since my last trimester of pregnancy until today I didn’t post anything about tips, product review or anything that general to all readers. Homaigod… pemalas tahap gabannye ko My…. Seyesly sebenarnya sepanjang beberapa bulan ni sangat banyak benda nak My kongsi dan review untuk yu ols.. but then bila penyakit M terlalu menguasai diri segala macam idea sering ditangguh-tangguhkan sehingga menjadi full memory… End up cerita dah lapuk n terus langsung tak post it up sebab dah lupa n penyakit M dah kronik… huhu

Ok tak kire I need to start again. Boring jugak asyik posting pasal personal life je kan even hakikatnya that’s the reason I have this blog… :P Bukan apa, indirectly, kalau share general info ni kalau ngam dengan SEO engine nuffnang pun boleh masyukkkk what hahahahha… motip sangatttt.. :P

Anyway, let me think what to share with you readers.. =) See ya!


1 comment:

tenku butang said...

done follow/singgah sini..
jom follow/singgah blog teman.. heee..http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers