9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, July 24, 2013

Selamat Berpuasa!!! heeee lambat!! :P

Dah pertengahan puasa dah kome.... selamat berpuasa hapenye hahaha...

Owh i'm back... heeee tak ke mana pun.. ade je... tapi.. entahlah takde idea nak blogging.. badan puasa blog pun puasa miahahhahaa

Ape cer yu ols? puasa penuh ke? Alahai... pejam celik pejam celik kojap je haaa dah pertengahan Ramadhan... Macam baru semalam je pose kan huhu

Setakat ni My masih berpuasa penuh huhu... disebabkan My masih breastfeed Dhia makanya daku sangat berharap tahun ni dapat puasa penuh hehehehe... tak paya susah2 nak mengganti nanti kikikiki

Setakat hari ni jugak dah 2 kali terlajak tak bangun sahur huwarghhhhhh.... Tapi Alhamdulillah masih mampu bertahan walaupun susu untuk Dhia macam kais pagi makan pagi kais petang makan petang je... huhu...

Shopping? Owh belum lagi. InsyaAllah hujung minggu ni nak pow enchek hasben pegi soping sakan heheh. Banyak yang ku berkenan jual di online tapi macam tak puas pulak kang sampai depan mata ada pulak yang tak kena. So, abaikan yang online kita beli offline hokayyyy... pilih sampai puas hihi.

Tema? belum pilih lagi. Oleh kerana tahun ni dah complete sebagai sebuah keluarga lengkap ada mommy, daddy dan Dhia... kena lah pakai baju sama kaler gitew kan..:P ai is tatao nak match2 kan baju ni adeh... bedal saje lah labu..... :P

Raya mana yu ols??? My InsyaAllah beraya di Johor. Tahun lepas raya pertama daku beraya di KL rumah PIL huhu. 

Ok tu je nak hapdet setakat ni. janji hapdet. kanzzz... :P

Selamat menghabiskan puasa dengan cemerlang dan gemilang... :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers