9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, January 29, 2014

Cheque Pertama dari Nuffnang

Heee... Sejak lebih kurang 5 tahun berkecimpung dalam dunia blog, inilah festime ku cashout duit dari Nuffy... haha sebab baru ni lah amount dia ada banyak 0 0 0 0 hahaha.. xde lah banyak sangat... tapi bergerak lah jugak duit tu akhirnya... Tapi tak boleh lagi la lawan blogger2 otai lain kannnn... untuk aku yang suam2 kuku ni voley laaaa hahahaha...


Alhamdulillah... gaji bulan ni pun lambat kuar haritu.. dapatla topup2 sikit selain dari part time biz aku kikiki... :P

Resipi? Entah. yang penting isi belog kot? SEO jugak penting. hehe... kalau dulu before kawen aku rajinlah jugak buat entry merapu2 yang aku rasa orang akan cari.. yang aku rasa boleh jadi antara carta top SEO... la ni takde mase huhu.. banyak post pun pasal personal life... 

Anyway.. terima kaseh Nuffy... :) lepas ni bagilah iklan lagi huhu... 



6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Amanda Suria said...

keep up a good work MA..SA pun dah cash out...tp lom dapat cheque lagi....

Chekgu Azrine said...

Wow..tahniah!!

Umi Qi said...

sonok yer ada imbuhan byk dari nuffnang...umi Qi baru nak bertatih nih...nak ilmuuuu hehhehe

potia casadelarossa said...

kfc please..... haha

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers