9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, October 16, 2014

Dugaan Sebelum Bersalin?

Mungkin ini hanya kebetulan, tapi kebanyakan kawan-kawan aku yang lain yang pregnant sebelum ni, dah dekat nak due je ade je dugaan datang. 

Macam aku, Dhia demam.. :(


masuk hari ni hari ke 3 dah dia demam. Dari siang on off panasnya. hari pertama haritu aku EL tak sampai hati nak hantar pengasuh. Sebut je pergi umah ibu (pengasuh) laju je cakap 'taknak'. 

Hari ke 2 dan ke 3 demam aku tinggalkan kat rumah pengasuh. Allah... sedih nya hati aku ni Allah je lah tau. Beriya sangat dia taknak dihantar. Peluk2 aku taknak ibu ambil. 'kukung...kukung'... mintak di dukung.. meleleh2 air mata... :'(

Aku ni sebab pikir aku dah dekat nak due je aku gi keje. Lagipun nak settlekan dulu keje yang pending. tapi kalau keje melibatkan orang lain (designer or other department) ni payah jugak yela apa kita yang kita nak settlekan harini bukan on the spot bleh dapat kan sudahnya aku kena tunggu jugak.. dah jadinya hati aku ni tak keruan mikiorkan anak yang demam kat rumah orang tu... T___T

tataolah kenapa Dhia tiba-tiba demam. Kalau esok tak okay juga kenalah gi klinik semula untuk cek darah. malam tadi sampai kul 3 pagi asyik berjaga dari tidur. Badan Dhia panas, n dia macam tak lena tidur.. asyik merengek je.. itu tak kena ini tak kena... Bila pagi nak hantar rumah ibu dia mulalah aku rasa serba salah... :( Mak apelah aku ni kan.. anak sakit pi hantaq pengasuh jugak... 

T___________T

Cepat baik ye sayanggggg...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers