9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, April 30, 2015

Dhia turns 3, Dayyin Turns 1!

Eh. Dhia tu dah betul anak aku tapi Dayyin tu anak sape? Ngeh3. Dhia n Dayyin adalah anak Puan Pingu! Same pulak nama anak kite khennnn hehe. Anak no 2 je tak sama nama hehe.

Weekend lepas memang adalah hari tidak duduk di rumah haha Sabtu ke majlis Soft Launching Dolceryna Café Boutique Ahad esoknya ke Befday Party anak-anak Umi (Puan Pingu) juga merupakan salah seorang rakan blogger.. J Tahun lepas tak dapat memenuhi undangan makanya tahun ni berjaya meracun enchek suami untuk pegi hoyeh hoyeh haha.

Sejak dua menjak ni agak ‘close’ dengan geng-geng gonjeng blogger mommies ni so masa gi rumah umi memang agak ‘riuh rendah’ sikit hahaha.. Apepun enjoy that day walaupun tak lama. Yang penting? Bergambar!!!!

So layan je lah gambar2 ni yek. :P




dengan omak pengantin haha. anak masing2 dah kelaut takpe imak tetap menten! :P
omak2 gojes. macam iklan gigi kan. say cheese!!!





Adik dengan aunty Aznor!

with mami rafif, Mimi tukang jahit n Anis yang sanggup turun dr Kg Gajah Perak heheh

Dgn Ct Nurhaliza. eh. Nadt!:P X aci kan kaber badan dgn beg grrrr

Pwincess mommy!





Happy Befday Dhia n Dayyin! Nak adik lagi mintak ibu omak yo hahah..

sebok2 menjemah baru pasan xamik pun gambar daddy ngan Danish hahahaha.. ampunnnnnn!!



5 comments:

Mizz ErMa said...

wah, bestnya..meriah sgt nampk mjlis rakan blogger tu bila ramai tetamu yg hadir kan..hihi

CikNaa said...

hurm.. nak komen ape yer..kikiki.. btw, baru nk letak link my kt bloglist ciknaa..

Nadt said...

Wauuuuu!!Siti Nurhaliza! (ikon muka kuning mata love love)

Hafizah said...

Comey ngat dhia my.dtg tengok adree mcm nk adik satu lg je tu.kih3

Hafizah said...

Wei my...nape entry lame lg ni.. eee..haha...blagak dh update.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers