9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Thursday, April 30, 2015

Jubah Muslimah Nursing Friendly @ Dolceryna Cafe Boutique

Minggu lepas 25hb April telah berlangsung majlis ‘Soft Launching’ Dolceryna Cafe Boutique di Prima Sri Gombak.

Dolceryna Cafe Boutique merupakan kepunyaan rakan blogger, Eira Zainal yang baru sahaja mula beroperasi pada 16 May yang lalu. Alhamdulillah, tahniah untuk Eira selangkah lagi ke depan, semoga usaha ini berterusan dan Eira dimurahkan rezeki.

Haa rasanya kedai yang berkonsepkan butik vendor ni dah tak asing lagi bagi korang betul tak? Kalau ada yang tatao, butik vendor adalah sebuah kedai yang meletakkan pelbagai barangan daripada pelbagai vendor. Pemilik butik akan mewar-warkan pembukaan butik mereka dan memberi peluang kepada vendor a.k.a peniaga-peniaga yang berminat untuk menyewa tapak dan meletakkan produk mereka.


Sebagai contoh, aku juga merupakan salah seorang vendor di butik Eira. Hehe saja suka-suka. Jual apa? Jual Jubah.. :) Upon persetujuan perjanjian contract dengan Eira makanya aku dah pun meletakkan Koleksi Jubah di sana.. :)

jom layan gambar2 kat bawah ni:






Ohsem kan? hehe kalau korang yang ada biz teringin nak jadi vendor macam aku bolehlah berurusan terus dengan owner okay ---> Eira Zainal


Dengan rakan blogger yang hadir, Kayrul
Owner butik, Eira Zainal

bersama Allene dan Kayrul

Sempat singgah menjemah kat rumah Kak Amy hahaha
Haaa korang yang berminat nak cari baju raya ke, baju bertunang ke, baju nak jadi pengapit ke pengepit ke sudi-sudikanlah singgah ke Dolceryna Cafe Boutique okay. InsyaAllah baju-baju yang aku bawa masuk adalah ekslusip dan setanding harga.. :)

Sekian! till then hehe

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers