9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Friday, April 3, 2015

[Throwback] Gathering Gojes Blogger Supermom & Babies selepas Seabad?

Hamboi ko… kalah busy pak menteri dah berminggu2 baru nak hapdet haha. Actually gathering ni was on 14th March yang lepas. Hew hew hew… baru terhegeh2 ai nak hapdet kannnzzz…

Gojes Blogger Supermom and Baby adalah group blogger yang terdiri daripada mak2, mama2, ibu2, dan mommy2 sahaja and of course lah yang dah beranak haha. Aku pun tak sure bila group ni ditubuhkan malah founder dia pun aku tatao (ok dah tahu. ciknaa!!! haha) haha sebab aku join pun lewat sikit dalam pertengahan 2013. As for now group ni masih kekal aktif di our secret group di fb. So usually kitorang selalu share pasal family, pasal laki, pasal anak2, anything yang bleh comfort, give pendapat, etc... so boleh kata group ni penyelesai masalah atau pendengar setia untuk kami2 yang bergelar emak ni hehehe. 

Last gath dengan diorang rasanya nak dekat 2 tahun yang lepas haha masa tu Dhia pun tak reti jalan lagi. Boleh tengok entry ni --> Throwback. Punyalah busy mak2 ni kan baru la ni dapat gath lagi. Ngeee~


Oh anyway ni kali pertama aku beranikan diri driving with my 2 anak syurga. Fuhhh perjalanan about 40 minutes jugak but Alhamdulillah i’ve passed! Adik ketiduran separuh perjalanan while kakak behave sangat kat seat belakang. Sampai2 parking penuh aku cuba buat pusingan lagi sekali dengan doa ‘ya Allah tlglah berikan aku parking’… MasyaAllah… zass terus Allah makbulkan lepas satu lagi pusingan ada orang keluar parking.. n the parking was under the tree! Syukur Alhamdulillah…


Antara mak2 gojes blogger yang datang haritu:

Aien from

Boleh tak aku tatao link yang lain2 tu hahaha.. nanti later i tepek ye. jgn maraaaa... :P 

Makanan pagi tu semua lazat-lazat belaka mau nye tak yang datang ni ada tokey lasagna, ada tokey kek, pavlova, haih apa lagi menjamu sakan lah semua haha. 



Kek yang super sedap ini didatangkan khas oleh Achiek Anis. Ada lagi satu Kek Leleh yang dah lama aku idam nak order akhirnya dapat jugak. Tapi lupa nak snap gambar hehehe.. Sape2 area Putrajaya boleh contact Anis beli kek hokayyy 



Pavlova Super ohsem daripada Cik Puan Rara kita! sedap sangat nih haritu sempat makan satu je. Lupa nak cilok bawa balik 4 5 ketoi sob sob!



Lasagna yang Super Lazat daripada Kak Amy, dah beberapa kali aku repeat order memandangkan ofis kami tak jauh haha... Sapa2 area Batu Caves/ Sri Gombak boleh roger2 Kak Amy untuk order ye. Selain lasagna beliau juga sedia menerima tempahan Baked Pasta Cheese dan Puding Roti Epal + Sos Kastad yang super sedap jugak!


dan ini adalah lasagna yang baru aku order 2 3 hari lepas hahahaha.. nyum nyum nyum


... gambar-gambar selebihnya, aktiviti menjemah heheh.





Rara jual shawl! haha


Dhia pun seronok dapat jumpa kawan-kawan. Mula2 tu dia agak diam n segan nak bergaul tapi lama-lama mami pun dia tak ingat dah haha. Tapi mami tak bleh la lepa kang mana2 menghilang maklumlah jadi single mother sekejap so kena control dua2 anak sekaligus huuu nasib baik adik behave sangat hehe






ehem ehem



haih la anak... habis org punya.. -.-
Tengah-tengah menjemah boleh plak geng2 Horlicks ni bagi sample horlick perisa baru FREE kat kitrang. Tak cukup bagi free dia datang lagi bawa mendatang ni suh bergambar haha.. agaknya nampak group kitorg paling havoc haritu menjemah kann.. kalau diorang tau kami ni blogger mesti dah mintak review skali hahaa. Orang dah suruh posing ape lagiiii haha

ko dah kenapa tak reti cover gelak tu My oiiiii



Dan akhirnya.... Group Photo! hehe



gambar papa2 gojes aku malas nak tepek sebab takde gambar laki haku hahaha

Nak balik tengahari tu si adik meragam. Mana tak tak tidur dari pagi mengamuk la die hehe.. Sebelum gerak bf die dlu... pertengahan jalan adik mengamuk lagi lapar agaknya.. benti kejap dekat petronas bf adik while kakak kat belakang behave macam sebelumnya. 









Dan akhirnya dua2 tertidur kepenatan hehe. Thanks anak2 mommy sebab behave dengan mommy haritu i love u so much bebeh!!!

So next gath??? kat mana plak gojes? hehehehee

5 comments:

achiek anis said...

pergh...kagum mami tau...kalau anis tak sampai la...airis bkn behave mcm dhia...thumbs up la kat dhia ngan danish....maceh puji kek tite....heeeee

Allene typicalmommy said...

aku pun br terjah.. huhuuhuh
ok follow lelaju... =D

SweetLikeWhat said...

semua gambar pun lawa

Liyana said...

bestnyeee.. teringin nk jumpa korang tp ai iz jauhhh haha

juicy X said...

wahhhhhhhhhh jelesnyaaa... tringin nak gather2 dgn mommy2 blogger jugakkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers