9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, November 2, 2015

Hari Pertama Bekerja di Tempat 'Baru'

Hari ni merupakan hari pertama bertugas di tempat kerja 'baru'... jeng jeng jeng...

namun, tiada kawan baru.. tiada laptop baru.. tiada kenaikan gaji baru.. hehehe..

*
*
*
*
*
*
*
Alhamdulillah, permohonan aku untuk bekerja sebagai 'Domestic Engineer 'telah diluluskan dan diterima bekerja bermula harini, sampai...... aku harap sampai akhir hayat bergantung pada tahap keupayaan aku heheh

Setakat ni semua masih under control, aku masih cuba sesuaikan diri dengan persekitaran.. dengan dua orang boss yang fuhhhh menguji keimanan.. dan aku rasa barang seminggu dua lagi aku bakal lupa tarikh dan hari hahaha...

oklah. bosses dah panggil2... bagi aku kasik settle ini boss baru aku sambung di next entry ye... saje je bagi la nampak sket aku banyak hapdet hahahahaha...

daaa~


3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

all the best

aizamia3 said...

Good luck to you..
Bertabahlah di tempat baru.. ;)

nadiah hanum said...

welcome to the club!!! Hehe..tapi part sampai lupa hari dan tarikh tu cam over sangat tau...haha..wish u all the best..hargailah diri anda seadanya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers