9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Sunday, July 31, 2016

Fuhhh! Tiub Habuk!

Baaa cak! :P

Oh rindunya kat rumah belog nan sorang nih haha. Daripada sebelum puasa bawak ke puasa.. dari ke puasa bawak ke Raya tak juga ada entry baru apa nak jadi dengan kau ni my my haha.

Tolonglah tiup sikit mood rajin tu korang oiii haha.

Oklah. Aku pasang niat dulu. Moga2 hendaknya mulai saat ini. Mulai entry ini.. esok dan hari-hari berikutnya akan rajinlah aku bercucuk tanam di laman sendiri. Gitew.

Banyakkkkkk sangat cerita yang aku peram tapi entah bila nak hapdet. Cerita sampai dah basi lah haha

Ok2 janji esok kita hapdet lagi ok? Kahkah :P

Okbai.

#gotongroyongbersihkansawangbelog

2 comments:

Rosmiza Ali said...

Hehe.. Memang macam tu la kalau lama tak update blog.. Mcm kak Diamond dak.. Bila lama tak beridea nak update blog, memang lemau nak menaip balik., tapi bila dah start balik lama2 idea tu datang sendiri. Hari2 rasa nak update.. Kadang dlm 1 hari melimpah2 pulak idea datang.. Kihkih!
RosmizaAli.Com

Sue Izza said...

chaiyok2 buh la gambaq raya heheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers