9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Monday, February 20, 2017

Face Oil Yang Tak Minyakkan Muka Langsung rupanya, WUJUD! Kenalkan ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL Dari Purebysafiyyahosman.


Siapa kat sini macam aku tak percaya pada produk-produk muka yang berasaskan minyak minyak ni. Rasa macam kalau pakai makin worst je kulit muka tu huhu.

Itu dulu la.. dulu... sekarang ni dah ada ilmu haaa baru tau!

So baiklah kau HENTIKAN MITOS : GUNA FACE OIL MUKA AKAN NAIK JERAWAT. no no no okay!

Itupun kalau kau pakai ESA Golden Jojoba Oil daripada Purebysafiyyahosman.. sebabnya yang ini memang aku dah pernah pakai dan alami sendiri hehe 


NO BABE! U WON’T GET MORE PIMPLES IF YOU USE OILS! - bak kata Founder Purebysafiyyahosman, SafiyyahOsman.


Kalau korang nak tau, Face Oil by PBSO ni tidak berminyak bila pakai dan apply dimuka/wajah. kau hanya perlu 1 titis di tapak tangan, warmkan dan ratakan ke seluruh wajah. Pakai setiap pagi dan malam sebelum tidur. :)

Sebab apa aku cakap ESA Golden Jojoba Oil Face Oil ni minyak muka terbaik untuk kau pakai? haa meh nak cakap apa bestnya nya face oil ni?

  • Kalau kau rasa kulit kau jenis manja-manja tak boleh pakai sebarang produk kau jangan risau sebab face oil ini sesuai untuk semua jenis kulit termasuklah kulit jenis berjerawat aktif bernanah. ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL adalah minyak yang paling dekat dengan minyak yang dihasilkan oleh sebum kita. So bila pakai, muka xakan rasa berminyak dan paling best, minyak-minyak jahat yang keluar berlebihan pun dah tak ada! Sebab Golden Jojoba oil ni memang power bab control pengeluaran minyak di muka kita.



  • Selain daripada itu, ESA Golden Jojoba Face Oil ni juga boleh dijadikan sebagai alas sebelum menggunakan foundation. So siapa yang jenis muka berminyak, pakai make up sekejap pun dah hilang..atau jenis kulit kering, pakai makeup nampak mengelupas or bercapuk-capuk, guna je ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL ni sebelum pakai foundation. Dijamin terbaik. Makeup kau akan kekal lama dan muka tidak akan berminyak dan tak akan nampak langsung la kulit kering mengelupas area dahi or hidung kalau jenis kulit kering. best kan best kan? ;)
  • Ia juga boleh pudarkan parut jerawat lama dan jerawat baru tau. Kau pakai je konsisten setiap hari 1 titis waktu pagi, 1 titis waktu malam, parut-parut jerawat lama boleh hilang..kalau parut baru lagi la boleh hilang. So pakai dan guna secara konsisten okay. tak payah banyak-banyak 1 titis sahaja setiap kali penggunaan. Siap.
  • ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL akan meningkatkan daya ketahanan kulit wajah kita. Kulit kita xmudah luka dan tak mudah sensitif. Untuk muka kering diusia 40an kalau konsisten guna, jeragat baru tak akan naik di wajah. (jom beli dekat mak kita!)

  • Mengurangkan garis dan kedutan kecil pada kulit orang yang kering, normal atau berjeragat. ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL, akan sentiasa lembabkan kulit kita dengan minyak yang baik. So kulit akan sentiasa lembut, lembab dan nampak glowing. Siapa yang tak suka glowing-glowing flawless gitu kan kan? ;)
  • Kalau kau biasa dengar tentang ECZEMA ATAU PSORIASIS atau kau sendiri alami, kau wajib guna ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL ni setiap hari. Eczema kau..Psoriasis kau akan slow-slow hilang dan kawasan tersebut akan sentiasa lembab dan ada minyak baik. cuba dulu lepas tu kau rasa sendiri ;)
  • da opkos face oil ni mampu menghalang pertumbuhan jeragat baru dan mengelakkan wajah dari mudah tumbuh jerawat bernanah. Sebab ESA GOLDEN JOJOBA OIL akan bagi minyak baik ja ada di wajah kita. Mana minyak jahat semua dia kick. Dan PH kulit kita akan ada dalam keadaan yang normal. Pendek kata dia tak macam jenis produk-produk lain yang cuma hilangkan jerawat pada luaran je tapi hakikatnya dalaman? Masih ada minyak-minyak jahat di mana akan buatkan muka kau naik jerawat lagi. 
Kau rasa KENAPA FOUNDER PUREBYSAFIYYAHOSMAN PILIH GOLDEN JOJOBA OIL Sebagai FACE OIL? Walhal kebanyakkan semua guna Argan Oil..

Golden Jojoba Oil ni sangat-sangat bagus untuk kulit yang sensitif kering atau sensitif berjerawat dan merupakan minyak paling dekat dengan minyak yang terhasil dari kulit muka manusia.
.
Lagi satu, Golden Jojoba Oil ni mempunyai 10000000 kegunaan dan kebaikkan. Kau boleh guna pada kuku, pada rambut.. Lepas tu kalau kau buat jadi base sebelum makeup.. Lagi meletop terbabor! hehe. In short, tayah cakap banyak lah. Satgi aku share testimoni customer yang dah guna face oil Purebysafiyyahosman jadi base sebelum apply foundation. DAN BERAPA RAMAI DAH CUSTOMER YANG SANGAT BERPUAS HATI GUNA ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL daripada Purebysafiyyahosman ni.
.
dan paling best, ESA GOLDEN JOJOBA FACE OIL ni tekstur dia sangat sangat ringan & mudah serap. Memang tak terasa minyak dia.Besttttttttttttt woiii!!!

Nah jamu mata kau dengan testimonial ni.. 














Amacam? best tak? Teruja nak baiki kulit muka tu kan bila tengok testimonial-testimonial ni hehe.

Okay kalau kau ada masalah kulit muka nak cuba produk natural daripasa PBSO ni boleh dapatkan di:

 Instagram atau facebook: @purebysafiyyahosman. 
Phone No: +60194163319

atau boleh dapatkan dari stokist dan agent @stokist.purebysafiyyahosman yang ada di malaysia dan singapura. ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers