9

Kawan-Kawan Saya! ^_^

Wednesday, September 12, 2018

Hidangan Pantas dan Lazat dengan Daging Salai Smoka

Sebenarnya aku ni bukanlah penggemar daging. Lagi-lagi kalau dapat daging yang tak dimasak betul dan liat adoiii potong selera kalau tengah lapar 😅 tapiiiii daging salai smoka ni special sebab memenuhi citarasa lidah aku haha.

Rezeki betul bila si ieza bawa pergi Family Day haritu. Merasa lah daging salai masak lemak belimbing buluh perghhhh. bertambah-bertambah nasi aku haha. 


Pakallah potluck kan, merasa sorang sikit, so lepas ni kenalah beli sendiri untuk lebih nikmat dan kepuasan hahaha.

Daging salai ni ieza cakap dia tinggal nak masak je sebab dia dah sedia lembut, enak dan gebu so kau tak payah nak tunggu berjam-jam bagi daging tu empuk.



Daging salai ni kau bukan boleh buat masak lemak je, macam-macam resipi boleh gunapakai ikut selera tekak masing-masing.




Kalau kau pun terliur macam aku, makan sekali tak puas haaa kau boleh hubungi contact kat bawah ni. Cari agen terdekat dan sila masak untuk lunch harini jugak hehe

Smoka - Salai Hous (facebook)
(Daging salai)

Harga - RM20
Berat 250g
Daging ni sudah masak cuma difrozenkan
The kempen eat clean and healthy
Mudah dan cepat dimasak
Menggunakan teknik salai tradisional
Menjimatkan masa menyiapkan hidangan

Boleh hubungi pegawai di bawah utk tempahan :
Muhamad Husnul Azam Ahmad Mughni
Pegawai Pemasaran
019 - 6014 371

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WELCOME

WELCOME

DETIK DETIK INDAH

Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers